background img
banner
banner

Τελευταίες ‘’πινελιές’’ πριν το τοπικό ντέρμπι

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (17:00)

Ξεχωριστό παιχνίδι περισσότερο για την περιοχή μας, είναι το πρώτο τοπικό ντέρμπι που βρίσκει απέναντι στο Δημοτικό Στάδιο, Παναιγιάλειο και Θύελλα Αιγίου στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Στην έδρα τους παίζουν Καλάβρυτα και Αιγείρα / Ακράτα, υποδεχόμενοι τους Κεραυνό και Αρόη αντίστοιχα.

Παναιγιάλειος – Θύελλα Αιγίου

Παναιγιάλειος και Θύελλα Αιγίου, έχουν παρουσιάσει δυνατά στοιχεία στα προηγούμενα νικηφόρα παιχνίδια με Νίκη Προαστείου και Δαβουρλή αντίστοιχα.
Είχαν και οι δύο ομάδες εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με την απόδοσή τους όμως να μετριάζεται στην επανάληψη. Στο ρόστερ του Παναιγιάλειου προστέθηκε και ο Βασίλης Μπελεζάκης από τον Διαγόρα.

Στην Θύελλα στη διάθεση του Κυριάκου Αθανασίου προστίθεται ο Μάριος Σπηλιωτόπουλος που εξέτισε την ποινή του, καθώς και ο Στέλιος Ραμπούσγια που πήρε άδεια απολύσεως.
Παράλληλα είναι έτοιμο το δελτίο του Άρμιραντ Κόλα.

Τελευταία προπόνηση σήμερα Παρασκευή, με τον Αθανασίου να δηλώνει: «Δεν αλλάζει κάτι για μας είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα, με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας»

Η Αιγείρα / Ακράτα υποδέχεται Αρόη

Στο γήπεδο της Ακράτας θα τεθούν αντίπαλοι δυο νεοφώτιστοι. Αιγείρα / Ακράτα – ΑΠΟ Αρόης, με τους γηπεδούχους να αισιοδοξούν ότι ήρθε η ώρα να πετύχουν την πρώτη τους φετινή νίκη.
Στα άλλα παιχνίδια ο Αετός Π. καλοβλέπει την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα, φιλοξενούμενος στο Πετρωτό από τον νεοφώτιστο Ηρακλή Π., που ακόμα δεν έχει βάλει βαθμό στο ενεργητικό του.
Πρώτο εκτός έδρας αναμέτρηση για το Πάτραι, που παίζει στην Αγυιά με τον Δαβουρλή.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι, για να …ξεκολλήσουν από τους μηδέν βαθμούς.
Ντέρμπι στο Πετρωτό με τον Άρη να υποδέχεται τη Νίκη Προαστείου, που είναι εξ’ ίσου επικίνδυνη στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της.

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 28/09 -17:00
Καλάβρυτα – Κεραυνός: Καδδάς
Αιγείρα / Ακράτα – Αρόη: Τηλιγάδας
Άρης Πατρών – Νίκη Πρ: Σαφαρίκας
Δαβουρλής – Πάτραι: Φωκάς

Κυριακή 29/09 -17:00
Παναιγιάλειος – Θύελλα: Πετρόπουλος
Ηρακλής Π – Αετός Π.: Παπαδόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr