background img
banner
banner

Την Τρίτη η… πρώτη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει για πρώτη φορά με την νέα της σύνθεση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, με αυξημένες αρμοδιότητες. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγίου στη 1.30 μετά το μεσημέρι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι: Εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αποφάσεις: Επί της αριθ. 39/2019 απόφασης της Δημ. Κοινότητας Αιγίου περί έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου, απαγόρευση στάθμευσης στη βορειανατολική πλευρά του αύλειου χώρου του 2ου Γυμνασίου Αιγίου. Επί της αριθ. 44/2019 απόφασης της Δημ. Κοινότητας Αιγίου περί αντιστροφής της μονοδρόμησης της οδού Μελετοπούλων στην Δ.Κ Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας και περί τοποθέτησης πινακίδων και κατόπτρων στην Τοπική Κοινότητα Διγιελιωτίκων Δήμου Αιγιαλείας.

Τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής είναι οι εξής: 1) Μαρία Σταυροπούλου, 2) Νικόλαος Καραΐσκος, 3) Γεώργιος Φραγκονικολόπουλος, 4) Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος, 5) Δημήτριος Μπούνιας, 6) Μιχαήλ Κυριακόπουλος, 7) Ευστράτιος Βαρδάκης, 8) Μαρία Ιατροπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr