background img
banner
banner

Το ενδιαφέρον στα προγράμματα που παρουσιάστηκαν στην Δ.Ε.Θ.

ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΒΑΣΩ ΨΥΧΡΑΜΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Μία πολύ καλή αφορμή για να ενημερωθεί για τα τρέχοντα προγράμματα αλλά και να ενισχύσει την παρουσία της Αιγιάλειας στην υψηλού ενδιαφέροντος συνάντηση, αποτέλεσε η παρουσία της επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» και αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων δήμου Αιγιαλείας, Βάσως Ψυχράμη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η κ. Ψυχράμη επισκέφθηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, όπως επίσης και του Επιμελητηρίου Αχαΐας, δηλώνοντας ικανοποιημένη που η Δυτική Ελλάδα δίνει δυναμικά το «παρών» στην μεγάλη έκθεση.

Επίσης, επισκέφθηκε τα σημεία παρουσίασης των προγραμμάτων που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα όπως είναι το Interreg αλλά και το ΕΠΠΕΡΑΑ, από τα οποία ήδη έχουν εξασφαλιστεί χρηματοδοτήσεις για σημαντικά έργα που αφορούν την Αιγιάλεια, ενώ υπάρχει πλάνο για την διεκδίκηση περαιτέρω χρηματοδοτήσεων μέσω αυτών.

Η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» και αντιδήμαρχος Αιγιαλείας, πραγματοποίησε χρήσιμες επαφές και μίλησε με αρκετό κόσμο. Όπως η ίδια μετέφερε στo “protionline.gr”, ΄΄το στοίχημα της επόμενης ημέρας για την Αιγιάλεια είναι η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που υπάρχουν, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ξανακάνουμε την Αιγιάλεια «αρχόντισσα»!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr