background img
banner
banner

Χάος στην Κέρκυρα μετά το «κανόνι» της Thomas Cook

Πρωτοφανείς εικόνες καταγράφονται από το πρωί της Δευτέρας στην Κέρκυρα, ύστερα από την επισημοποίηση της κατάρρευσης της Thomas Cook.

Η είδηση της χρεοκοπίας της Thomas Cook συνοδεύτηκε, άμεσα, από ένα «πάγωμα» όλων των δρομολογίων, που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους ξένους επισκέπτες και πελάτες του ταξιδιωτικού κολοσσού.

Βάσει των τελευταίων στοιχείων, υπολογίζεται ότι πάνω από 3.000 τουρίστες -κυρίως από τη Βρετανία- βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Κέρκυρα. Να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, η Thomas Cook απασχολεί πάνω από 1.000 εργαζόμενους οι οποίοι πλέον βρίσκονται στον «αέρα».
Ουρές και απόγνωση στην Κέρκυρα μετά την «πτώση» της Thomas Cook
Τις τελευταίες ώρες παρατηρούνται δεκάδες μηνύματα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, από πελάτες της Thomas Cook.

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που ανεβάζουν φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αποκαλύπτοντας τις τεράστιες ουρές που έχουν σχηματιστεί από τουρίστες που περιμένουν, μάταια, να «πετάξουν» με κάποιο αεροσκάφος της Thomas Cook.

«Καμία ενημέρωση από την Thomas Cook ή τη βρετανική κυβέρνηση»

Στην Κέρκυρα βρίσκεται και ο Εντουαρντ Χάρντι, ένας Βρετανός πολιτικός αναλυτής με έδρα το Λιντς. Μέσα από τον λογαριασμό του αναφέρει ότι «η πτήση επιστροφής (σ.σ. στην Αγγλία) ακυρώθηκε λόγω της κατάρρευσης της Thomas Cook».

Ο Χάρντι τονίζει ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε “κολλήσει” στην Κέρκυρα. Δεν έχουμε καμία επαφή με την Thomas Cook, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ή τη βρετανική κυβέρνηση».

https://www.iefimerida.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΣΜΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr