background img
banner
banner

Σήμανε η ώρα του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΝ – ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

Τέσσερις οι εκπρόσωποι της περιοχής μας στην Α΄ κατηγορία, τρεις παίζουν εντός έδρας, τρεις παίζουν Σάββατο και ο Παναιγιάλειος Κυριακή, όπως άλλωστε έχει δηλώσει για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του. Τόσα χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, ο Παναιγιάλειος έχει συνδέσει τους αγώνες του με την Κυριακή και δεν την αλλάζει ούτε τώρα.

Με τον νεοφώτιστο Ηρακλή ο Παναιγιάλειος

Ομάδα που ανήλθε φέτος στην Α΄ κατηγορία θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 5 το απόγευμα ο Παναιγιάλειος. είναι το λογικό φαβορί από πολλές απόψεις, αρκεί όπως τονίστηκε από την τεχνική ηγεσία, να μην υποτιμήσει σε κανένα σημείο τον αντίπαλο, να παίξει για μια καθαρή νίκη, αφού η ίδια …συνταγή θα ισχύει για κάθε παιχνίδι του.

Ντέρμπι στην Ακράτα

Νεοφώτιστη και η Α.Ε. Αιγείρας / Ακράτας στην κατηγορία και για πρώτη φορά σαν ένωση των δυο γειτονικών περιοχών, ξεκινά μεν στη δυνατή της έδρα, με δύσκολο παιχνίδι δε, αφού ο φιλοξενούμενος Κεραυνός είναι πάντα υπολογίσιμος και μόνιμα ευρισκόμενος στην πρώτη 4άδα, σε κάθε πρωτάθλημα. Ο προπονητής Χριστόδουλος Γκρέκας υπολογίζει πολύ σ’ αυτό το παιχνίδι και δηλώνει:

Χ. Γρέκας: «Αφήνουμε τις δικαιολογίες, πάμε για νίκη»

«Από το υπάρχον έμψυχο υλικό, ένα 30% για διαφόρους λόγους, δεν προσήλθε στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα, όμως με τις προπονήσεις και τα φιλικά, δοκιμάσαμε κάποιες τακτικές, επισημάναμε κάποιες αδυναμίες, βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Δεν μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι πάμε στην πρεμιέρα πανέτοιμοι, έχοντας άλλωστε και εκτός πλάνων τα παιδιά που έλειψαν από τις προπονήσεις και κάποια θα χρειαστεί χρόνος για να επανέλθουν».

Πρόβλεψη για το παιχνίδι;
«Πρόβλεψη δεν υπάρχει. Θα το παλέψουμε, πάμε για νίκη όπως σε όλα τα παιχνίδια. Αφήνουμε στην άκρη προβλήματα και δικαιολογίες. Ο Κεραυνός είναι σταθερά από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, θα χρειαστεί να πιάσουμε μια απόδοση υψηλού ποσοστού για να πετύχουμε το στόχο μας.»

Για μεταγραφές
«Θα χρειαστούμε ακόμα τουλάχιστον μια μεταγραφή. Είτε εκ των έσω, είτε από άλλη ομάδα. Υπάρχουν δυστυχώς φόβοι για μακροχρόνια απουσία στους τραυματίες παίκτες και βγαίνουμε εκτός πλάνων. Για παράδειγμα οι: Καλλέλης, Κυρίκος, Πρέζας, Παππάς παίκτες από τον βασικό κορμό πέρυσι, στους οποίους στηριζόταν η ομάδα, είναι χωρίς προετοιμασία.»

Για φαβορί
«Σαν φαβορί βλέπω τον Παναιγιάλειο. Όχι μόνο στον όμιλό μας, αλλά και σαν τελικό πρωταθλητή. Τα άλλα σωματεία θα ακολουθήσουν μέχρι ενός σημείου, αλλά μέχρι εκεί.»

Στις 18:00 τα Καλάβρυτα

Γράφει ιστορία η πρεμιέρα στο γήπεδο Καλαβρύτων, με την τοπική ΑΕΚ να συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία.
Αντίπαλός της ο Άρης Πατρών και ο προπονητής των γηπεδούχων Κωστής Βλάχος, θα ήθελε όπως βεβαίως οι φίλαθλοι και η διοίκηση να μην βασανιζόταν από έναν …όγκο προβλημάτων και απουσιών. Η ομάδα των Καλαβρύτων θα αντιπαρατάξει την δυνατή έδρα της και το πάθος της πρεμιέρας σ’ αυτή την κατηγορία, απέναντι σε μια έμπειρη και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι ο Άρης.

Μόνο η Θύελλα εκτός

Πρεμιέρα εκτός έδρας για την Θύελλα Αιγίου, που θα φιλοξενηθεί από το Πάτραι στο γήπεδο Πετρωτού. Ο Κυριάκος Αθανασίου έχει την ευκαιρία να προσθέσει για χρόνο συμμετοχής στην ομάδα κάποιους απόντες των τελευταίων ημερών, όμως το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

1η Αγωνιστική
Σάββατο 14/09 -17:00
Αιγείρα / Ακράτα – Κεραυνός (Ανδριανός)
Πάτραι – Θύελλα Αιγίου (Μιχαλόπουλος)
Δαβουρλής – Νίκη Προαστίου (Παπαδόπουλος)
18:00 Καλάβρυτα – Άρης Πατρών (Φωκάς)
Κυριακή 15/09 -17:00
Παναιγιάλειος-Ηρακλής Π (Σαφαρίκας)
ΑΠΟ Αρόης – Αετός Πατρών (Οικονόμου)


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr