background img
banner
banner

Του χρόνου στο νέο τους σπίτι

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΑΜΕ

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 5/9, η νέα σχολική περίοδος για το ΕΚΑΜΕ, παρουσία του νέου δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιωακείμ Βενιανάκης, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του Κέντρου για το θεάρεστο έργο που επιτελεί.
Με τη σειρά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θεόδωρος Στεφανίδης καλωσόρισε τη νέα διοίκηση του δήμου και εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή ήταν η τελευταία χρονιά που το ΕΚΑΜΕ θα λειτουργήσει στις προκάτ εγκαταστάσεις στο τέρμα της Μητροπόλεως, αφού ξεκινάει η δημιουργία του νέου Κέντρου κοντά στο 1ο Λύκειο Αιγίου.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο Δημήτρης Καλογερόπουλος που ευχήθηκε στα παιδιά καλή σχολική χρονιά, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή του στις προσπάθειες της διοίκησης για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου.

Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος Έργων Βάσω Ψυχράμη που γνωρίζει από πρώτο χέρι τις προσπάθειες που έχουν γίνει, προκειμένου το νέο σπίτι του ΕΚΑΜΕ να γίνει πράξη, ευχήθηκε με την σειρά της.

Οι αντιδήμαρχοι Κληροδοτημάτων και Δημοτικής Περιουσίας, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής Στράτος Βαρδάκης και Οικονομικών Δημήτρης Καλαμίδας, δήλωσαν αρωγοί, προκειμένου να λυθούν μια σειρά ζητήματα που αφορούν το Κέντρο.

Εντωμεταξύ ‘‘τρέχει’’ ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Ειδικού Κέντρου προϋπολογισμού 3,5 εκ. ευρώ με καταλυτική ημερομηνία την 19η Σεπτεμβρίου. Εφόσον δεν υπάρχουν ενστάσεις και ανακηρυχτεί σύντομα ο ανάδοχος του έργου, τότε πιθανότατα ο επόμενος αγιασμός να γίνει στις νέες ιδιόκτητες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις όπως προέβλεψε ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr