background img
banner
banner

Προσοχή στην Αλυκή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, φρόντισε ώστε η παραλία της Αλυκής και όχι μόνο, να καθαριστεί, αφού ο καλός καιρός κρατά ψηλά την επισκεψιμότητα στην περιοχή.

Έτσι, χθες το μεσημέρι δέχθηκε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Συλλόγου Αλυκής Νίκο Παπαδόπουλο και μέλη του Συλλόγου, που πήγαν να ενημερώσουν για την κατάσταση που βίωσε ο Σύλλογος όλο το καλοκαίρι.

Ευχήθηκαν στον κ. Καραΐσκο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και του ζήτησαν να δείξει προσοχή για το επόμενο εικοσαήμερο, λόγω της μεγάλης προσέλευση του κόσμου στην παραλία του Αιγίου.

“ Ο Αντιδήμαρχος μας έδειξε ενημερωμένος και αποφασισμένος. Ο σύλλογος Αλυκής και το Διοικητικό Συμβούλιο καταλαβαίνουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που επικρατεί αυτή την περίοδο, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τόπο μας.  Θα είμαστε συμμέτοχοι στην Ανακύκλωση που προετοιμάζεται, και φυσικά αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς κάθε φορά επιζητούμε τη συνεργασία και την αλληλοκατανόηση με τις αρχές του τόπου, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος”, με τον αντιδήμαρχο αλλά και τον προϊστάμενο του Τομέα Καθαριότητας του δήμου Αιγιάλειας, Σπύρο Προσελέντη, που παραβρέθηκε στη συνάντηση, να ζητούν τη βοήθεια του Συλλόγου ώστε να πετύχει o σχεδιασμός για την ανακύκλωση που προωθεί η δημοτική αρχή του Δημήτρη Καλογερόπουλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr