background img
banner
banner

Επίσκεψη του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 30 Αυγούστου Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Συνταξιούχων Σωμάτων Ασφαλείας Αιγιαλείας “Ο Άγιος Λεόντιος, Αναστάσιος Κατσωνόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Ρηγόπουλος και ο Ταμίας, Αντώνιος Κουτρουμάνης.
Συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας στους οποίους ο πρόεδρος και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων ευχήθηκαν υγεία και καλή δύναμη στο πολύπλευρο έργο που έχουν αναλάβει.

Από την πλευρά του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων και επεσήμανε ότι η συμβολή των Αποστράτων του Σώματος είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση της συνοχής του και της ευημερίας του στο μέλλον.
Επιπλέον κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ παρέστη και ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σωτηρόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr