background img
banner
banner

Πρεμιέρα με άμαξες για την Κοινότητα Αιγίου

ΜΕ 8 ΠΑΡΟΝΤΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με εμφανή την διάθεση συνεργασίας από όλους τους συμβούλους, συνεδρίασε χθες το μεσημέρι για πρώτη φορά το συμβούλιο Κοινότητας Αιγίου, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Ήταν η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νέου συμβουλίου που είχε κυρίως χαρακτήρα γνωριμίας χωρίς ωστόσο να λείπει και η συζήτηση τριών θεμάτων.

Στην συνεδρίαση δεν υπήρξαν θέματα προ ημερήσιας διάταξης αν και παρέστη ο Φίλιππος Ακαρέπης, μέλος του Συλλόγου Αλυκής, με σκοπό να ενημερώσει το σώμα για τα αιτήματα που έχει θέσει αγωνιστική ομάδα μελών του συλλόγου, κάτι που προτίθεται να κάνει αναλυτικά σε επόμενη συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιώργος Γκιώνης καλωσόρισε τους 7 συμβούλους από τους 10 που έδωσαν το παρών και διεφάνη πρόθεση για κοινή γραμμή πλεύσης με σκοπό την προώθηση και επίλυση των θεμάτων που αφορούν την πόλη.

Από τα θέματα που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη της χθεσινής συνεδρίασης, για το πρώτο που αφορούσε έγκριση υποβάθμισης πεζοδρομίου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Αιγιαλέως 6 (στο πάνω μέρος κοντά στην Ρήγα Φεραίου) δεν ελήφθη απόφαση κάτι που θα γίνει σε επόμενη συνεδρίαση.

Αντίθετα, απόφαση ελήφθη για το δεύτερο θέμα και μάλιστα ομόφωνη που αφορούσε την έγκριση άδειας εισόδου-εξόδου σε χώρο στάθμευσης, επί των οδών Ρούβαλη και Περιάνδρου.
Επίσης, το συμβούλιο αποφάσισε θετικά και για την δραστηριοποίηση ζωήλατων οχημάτων στα Υψηλά Αλώνια και συγκεκριμένα για το δικαίωμα δύο αμαξών να πραγματοποιούν δρομολόγια, χωρίς ωστόσο να γίνει καθορισμός αδειών και διαδρομών, κάτι που θα ξεκαθαριστεί μετά από πρόταση των ίδιων των ενδιαφερόμενων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr