background img
banner
banner

Ξεκινούν οι εγγραφές σπουδαστών στα δημόσια ΙΕΚ

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

H νέα Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) για το έτος κατάρτισης 2019-2020, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 09:00 μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 23:59, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί.

Τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ. προσφέρουν ποιοτική δωρεάν επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να ενισχύσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα, την επαγγελματική τους δυναμική, τις προοπτικές απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και την τοποθέτησή τους σε σύγχρονες και ποιοτικές θέσεις απασχόλησης

Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικότητες των Δημοσίων Ι.Ε.Κ. εξαμήνου 2019Β μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.gsae.edu.gr/el/toppress/1587-eidikotites-dimosion-institoyton-epaggelmatikis-katartisis-eksaminou-2019v

Ποιες ειδικότητες θα λειτουργήσουν το φθινοπωρινό εξάμηνο στο ΙΕΚ Αιγίου

Το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Αιγίου ανακοινώνει ότι στο Φθινοπωρινό Εξάμηνο Κατάρτισης 2019 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω νέες ειδικότητες στο Α’ εξάμηνο:

  1.  Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
  2. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης
  3. Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  4. Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
  5. Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
  6. Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας
  7. Τεχνικός Αμπελουργίας – Οινολογίας
  8. Γραμματέας Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε  να επισκεφθείτε, το facebook «ΔΙΕΚ Αιγίου» και για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια στην υποβολή της αίτησης μπορείτε να απευθύνεστε στη Διοίκηση του Δ.ΙΕΚ Αιγίου τηλ. 26910-22177.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr