background img
banner
banner

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πρώτος σε ψήφους…

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΥΚΗΣ

Ψήφο εμπιστοσύνης στον απερχόμενο πρόεδρο έδωσαν τα μέλη του Συλλόγου Αλυκής «Άγιος Νικόλαος», καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος ήρθε πρώτος στην προτίμηση των μελών κατά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής 8/9 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., λαμβάνοντας 59 ψήφους, ενώ ψήφισαν 84. Αξιόλογα είναι και τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν το νέο επταμελές Δ.Σ., τέσσερα από τα οποία εκλέγονται για πρώτη φορά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μέλη του δραστήριου συλλόγου ουσιαστικά επιβράβευσαν το έργο του Νίκου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, δείχνοντας μικρότερη προτίμηση σε άλλες τάσεις που άρχισαν να ξεπροβάλλουν.

Εκλέγονται για το Δ. Σ. κατά σειρά προτίμησης: Παπαδόπουλος Νίκος, Σταθοπούλος Κώστας, Μπόκολα Γιώτα, Κάρμας Γιάννης, Κρίνος Φάνης, Χριστόπουλος Κώστας, Γεωργακόπουλος Παναγιώτης. Επιλαχόντες: Οικονομοπούλου Φωτεινή, Αργυροπούλου Χρύσα, Ακαρέπης Φίλιππος, Μαυρίδης Σωκράτης.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται: Φάκος Χρήστος, Κουτρόπουλος Πάνος, Μπαλτιμάς Θανάσης.

Τα νέα μέλη στο Δ.Σ. είναι οι Γιώτα Μπόκολα, Γιάννης Κάρμας, Φάνης Κρίνος και Κώστας Χριστόπουλος.

 

Οι 37 δεν είχαν δικαίωμα ψήφου

Των εκλογών προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εκεί όπου έγινε δεκτή η πρόταση για διαγραφή μέλους του Συλλόγου που κατηγορείται για υπεξαίρεση, καθώς και η απόφαση του Δ.Σ. για συμμετοχή του Συλλόγου στον φορέα που έχει συσταθεί σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας για το πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών. Επίσης, η συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου όπως και οι εκλογές, ξεκαθάρισε ότι οι 37 που ενδιαφέρονταν να εγγραφούν δεν θα είχαν δικαίωμα ψήφου, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το καταστατικό.

Σε δήλωσή του, ο Νίκος Παπαδόπουλος επισημαίνει: «Ευχαριστούμε τους κατοίκους που συμμετείχαν στις εκλογές του συλλόγου Αλυκής. Όλοι οι εκλεγμένοι είναι κάτοικοι της παραλίας και της Παυσανίου και γνωρίζουν τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.

Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για την παραλία μας, μαζί με όλους τους υποψήφιους, γιατί για μένα δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι. Οι στόχοι είναι κοινοί. Το νέο Δ. Σ. περιμένει τις νέες εγγραφές, που μόνο σε φωτοτυπίες είδαμε σήμερα, ώστε να ενισχυθεί ο σύλλογος και με φίλους συμπολίτες που αγαπούν την Αλυκή μας, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δουλέψουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Και πάλι ευχαριστώ όσους συμμετείχαν για την ευθύνη που μας έδωσαν και να ξέρουν ότι ούτε αυτή τη φορά θα τους διαψεύσουμε».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr