background img
banner
banner

“Χρυσός” Μεσογειονίκης ο Κανέλλος Γεωργίου με την Εθνική Beach Handball!

Οι Εθνικές ομάδες Beach Handball Ανδρών και Γυναικών της Ελλάδας πέτυχαν ανεπανάληπτη επιτυχία στους Παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες της Πάτρας, κατακτώντας αμφότερες το χρυσό μετάλλιο! Ανάμεσα στους θριαμβευτές ήταν και ένα “δικό μας” παιδί, που αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο πρόσφατο παρελθόν με τον Πήγασο Αιγίου.

Ο λόγος για τον Κανέλλο Γεωργίου (πρώτος από δεξιά στη φωτό), ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στον Πήγασο και έκανε αμέσως τη διαφορά.

Με την εμπειρία και την κλάση του, δεν βοήθησε απλά τη ομάδα, αλλά ήταν από τους 2-3 πιο σταθερούς παίκτες όλη τη χρονιά ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ, αγγίζοντας τα 100 γκολ (97 σε 15 αγώνες)! Τα οποία θα είχε σίγουρα ξεπεράσει αν είχαν γίνει τα δύο παιχνίδια με την Ακαδημία, η οποία είχε αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Γεωργίου είναι 42 χρόνων και σήμερα αγωνίζεται στην Ακαδημία Πάτρας που φέτος ανέβηκε στην Α2 Εθνική, ενώ αυτό το καλοκαίρι έπαιξε και Beach Handball με την ομάδα του Ασπροπύργου που βγήκε δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι ήταν ο μοναδικός παίκτης της Εθνικής, όχι μόνο από την Πάτρα αλλά από την νότια Ελλάδα γενικότερα.

Πλέον την τροπαιοθήκη του κοσμεί το χρυσό μετάλλιο των Μεσογειακών αγώνων, ασφαλώς το πιο σημαντικό της καριέρας του και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όπως και σε όλους/όλες τους αθλητές/τριες των χρυσών Εθνικών ομάδων μας…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr