background img
banner
banner

Χρονικές παρατάσεις για το Κτηματολόγιο

ΠΗΓΕ… 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΝΕΟΥ

Νέα παράταση στην προθεσμία υποβολής δηλώσεων στο Κτηματολόγιο για την περιοχή δόθηκε χθες με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δ. Οικονόμου. Το γεγονός δίνει το χρονικό περιθώριο στους ιδιοκτήτες της περιοχής να δηλώσουν τα ακίνητά τους, χωρίς να υποστούν τις κυρώσεις που ο νόμος προβλέπει.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο από την 1η Οκτωβρίου 2019 έως την 29 Νοεμβρίου 2019 επί των ακινήτων που κτηματογραφούνται στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης, δόθηκε παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων για τους κατοίκους της ημεδαπής, της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο από την 9η Οκτωβρίου 2019 έως την 29η Νοεμβρίου 2019 επί των ακινήτων που κτηματογραφούνται στους προκαποδιστριακούς Δήμους Αιγίου και Ερινεού (πρώην κοινότητες Ζήριας, Νέου Ερινεού, Καμαρών) και στις Κοινότητες Αγίου Κωνσταντίνου, Βαλιμιτίκων, Δημητρόπουλου, Διγελιωτίκων, Κουλούρας, Λόγγου, Ροδοδάφνης, Σελιανιτίκων, Σελινούντος και Τεμένης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr