background img
banner
banner

Άνιση μεταχείριση για τις Λύκαινες

“Εξορία” στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο Ενωσιακό γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” έστειλε το ΝΠΔΔ την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα των Λύκων Αιγιάλειας, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής!

Αρχικά, της είχε παραχωρήσει το γήπεδο της Αβύθου, το οποίο όμως δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων Β΄ Εθνικής, κάτι που η η διοίκηση του συλλόγου είχε επισημάνει από την αρχή στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου και είχε ζητήσει το δημοτικό στάδιο Αιγίου, εκεί δηλαδή που έπαιζε και πέρυσι.

Η διοίκηση των Λύκων φυσικά δεν δέχθηκε να παίξει στην Πάτρα και είναι αποφασισμένη να τραβήξει το θέμα στα άκρα, αν δεν δικαιωθεί.
Ο λόγος ανήκει πλέον στον νέο πρόεδρο του ΝΠΔΔ που αναλαμβάνει καθήκοντα από σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

“Με μια ΜΗ απόφαση του, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλειας αναγκάζει το σωματείο μας να δηλώσει ως έδρα τους για το πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, γήπεδο της Πάτρας ! Μας παραχωρήθηκε (με υπογραφή του κ. Καρανικόλα) γήπεδο της Αιγιάλειας που δεν έχει άδεια αγώνων Εθνικών Κατηγοριών, παρόλο που διευκρινίσαμε επανειλημμένως και εγκαίρως ότι το συγκεκριμμένο γήπεδο δεν τηρεί τις προδιαγραφές και τα κριτήρια του νόμου και συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν έδρα μας ! Η νέα μας επιστολή, ώστε να βρεθεί λύση, έστω τώρα, έχει μείνει αναπάντητη.

Η ΜΗ απόφαση του ΝΠΔΔ, που κατ’ εμας κινείται στα όρια του Σεξισμού, δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή τόσο από εμάς αλλά θεωρούμε και από οποιονδήποτε Αιγιαλέα. Το σωματείο μας θα κινηθεί, στα πλαίσια των δικαιωμάτων του, ώστε να παίξουμε και φέτος μπροστά στον κόσμο της Αιγιάλειας που τόσο μας στήριξε τη περσινή χρονιά ! Θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις …”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr