background img
banner
banner

Διάρρηξη στο Νοσοκομείο Αιγίου

ΜΠΗΚΑΝ «ΠΟΝΤΙΚΟΙ» ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 3.000 ΕΥΡΩ

Ούτε μία, ούτε δύο, τρεις φορές τα τελευταία χρόνια το Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου) μπαίνει στο στόχαστρο διαρρηκτών, γεγονός που γεννά ερωτηματικά για το εάν θα πρέπει να ενισχυθεί η φύλαξη των εγκαταστάσεων. Τα ξημερώματα της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου, άγνωστοι διέρρηξαν το κυλικείο και αφαίρεσαν τα 3.000 ευρώ που βρίσκονταν στο ταμείο…

Η είδηση θορύβησε τους υπαλλήλους και βέβαια τον επαγγελματία που διαχειρίζεται το κυλικείο που μετρά πλέον απώλειες των εισπράξεών του. Επίσης, ανησύχησε και τους νοσηλευόμενους που διατηρούν χρήματα κοντά τους.

Οι διαρρήκτες, εκμεταλλευόμενοι την ερημιά που επικρατεί νυχτερινές ώρες στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται το κυλικείο, έσπασαν τη σιδεριά που προστατεύει την είσοδο, παραβίασαν την κλειδαριά της πόρτας και μπήκαν στο κυλικείο. Εκεί αφαίρεσαν από το ταμείο τα χρήματα που υπήρχαν, περίπου 3.000 ευρώ.

Μάλιστα, εικάζεται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι στο ταμείο βρίσκονταν χρήματα μετά τις εισπράξεις της εβδομάδας που είχε προηγηθεί και έδρασαν αναλόγως. Επίσης, πιστεύουν ότι οι διαρρήκτες γνώριζαν καλά τα… κατατόπια και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι δεν υπάρχει κόσμος εκείνη την ώρα στο υπόγειο.

Αυτή πάντως είναι η τρίτη φορά που διαρρήκτες μπαίνουν στο νοσοκομείο και τίθεται θέμα για το εάν τα άτομα που φυλάσσουν το χώρο είναι αρκετά, δεδομένου ότι πρόκειται για τετραώροφο στην ουσία κτήριο με μεγάλο περιβάλλοντα χώρο.

Η αστυνομία αμέσως ξεκίνησε έρευνες λαμβάνοντας αποτυπώματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr