background img
banner
banner

Καταγγελία Λ. Παπαδόπουλου για το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου

Το γεγονός ότι το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου δεν ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την διεξαγωγή συνάντησης που είχε συγκαλέσει για χθες το βράδυ σχετικά με την πάταξη της παραβατικότητας, καταγγέλλει ο τέως πρόεδρος του Συλλόγου και νυν μέλος του Δ.Σ. Λάμπης Παπαδόπουλος. Μάλιστα, αναφέρει ότι και για άλλες δραστηριότητες και πρωτοβουλίες δεν κατέστη ποτέ ενήμερος.

Όπως τονίζει, ΄΄είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, μετά την αποτυχία διεξαγωγής της λευκής νύχτας για την οποία δεν είχαν ενημερωθεί οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, το φιάσκο της Μεγάλης Παρασκευής όπου σύρονταν στο κρατητήριο έμποροι και εμποροϋπάλληλοι της πόλης μας, την ανικανότητα κατάθεσης φακέλου για το open mall και πολλών άλλων, που θα πλατιάσω αν τα καταγράψω, σήμερα αυθαιρετούν και πάλι, φοβάμαι, εις βάρος των Εμπόρων !!Το σημερινό Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, πραγματοποίησε χωρίς να έχει ενημερώσει ως όφειλε το Δ.Σ για μια συνάντηση φορέων για την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο κρούοντας μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου, αναιρώντας και απαξιώνοντας ταυτόχρονα σε δυο αράδες, Ελληνική Αστυνομία, ομάδα ΔΙ.ΑΣ, Τελωνείο, ΔΟΥ, ΣΔΟΕ, Επιμελητήριο και Δημοτική Αρχή και κυνηγώντας τον κάθε φτωχό πολίτη, που αντί να βγαίνει να ζητιανεύει και να επαιτεί, πουλάει την πραμάτεια του από το περιβολάκι του, προσπαθώντας να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του! Αυτούς τους ανθρώπους, ζητάει ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας, να του πάρουν το εμπόρευμά και να το καταστρέψουν και ρωτάω, εκεί έγκειται η εγκληματικότητα και το παραεμπόριο;΄΄.

΄΄Παλιότερες πρωτοβουλίες έφεραν ελέγχους που ξετίναξαν τα μικρομάγαζα΄΄

Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων: ΄΄Κανείς δε διαφωνεί να παταχθεί η παραοικονομία στη βάση της, όχι όμως τιμωρώντας φτωχαδάκια και αδύναμους συμπολίτες μας. Στο διάστημα που είχα την Τιμή και διατέλεσα Πρόεδρος, καταφέραμε να πατάξουμε το παραεμπόριο και τα παραβατικά στοιχεία από τη λαϊκή και αν είχε δοθεί χρόνος, όλοι θα είχαν τη θέση που τους αναλογεί! Αυτό το Προεδρείο γι’ ακόμα μια φορά σκέφτεται το δέντρο και χάνει το δάσος χωρίς να αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεων του! Έρχομαι στη δυσάρεστη θέση, να πω, πως στην προσπάθεια τους να βγουν από την αφάνεια προσπαθούν με σπασμωδικές κινήσεις, να δημιουργήσουν ένα κλίμα εντυπωσιασμού και άκαιρου ενδιαφέροντος! Το μόνο που δεν σκέφτηκαν ήταν να ενημερώσουν ολόκληρο το Δ.Σ για να ακουστούν όλες οι απόψεις έτσι ώστε να αποφευχθεί ένα ενδεχόμενο μιας τέτοιας βαρύγδουπης πρωτοβουλίας που στο πρόσφατο παρελθόν είχε σαν αποτέλεσμα να φέρει το ΣΔΟΕ στην πόλη και να ξετινάξει ΟΧΙ το παραεμπόριο, αλλά τα μικρομάγαζα του Αιγίου!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr