background img
banner
banner

Ευχές του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος με σχετικό δελτίο Τύπου, απευθύνει ευχές με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Τονίζει δε πως με συντονισμένες προσπάθειες αντιμετωπίστηκαν όλες οι ανάγκες ώστε τα σχολεία να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς.

Συγκεκριμένα, τονίζει: ΄΄Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αποχαιρετούμε τους μαθητές που αποφοίτησαν από τα σχολεία μας και θα συνεχίσουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στέλνουμε θερμές ευχές προς τους Μαθητές, τους Γονείς και τους Εκπαιδευτικούς μας, που ξεκινούν την προσπάθειά τους. Με συντονισμένες προσπάθειες και κατάλληλο προγραμματισμό προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις παραμέτρους όπως ανάγκες σε διδακτικό προσωπικό καθώς και τις κτιριολογικά ζητήματα ώστε να είναι απρόσκοπτη η φοίτηση των μαθητών μας. Για παράδειγμα, η περίπτωση του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας που μετά τις ζημιές που υπέστη το κτίριο από τον πρόσφατο σεισμό, βρέθηκε λύση μεταστέγασης μερικών αιθουσών για να εξασφαλίσουμε την πρωινή λειτουργία του΄΄.

Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις, σημειώνει: ΄΄Ο αριθμός της πρώτης φάσης των προσλήψεων, μας επιτρέπει να πούμε με βεβαιότητα ότι όλες οι σχολικές μονάδες μέχρι και την πιο μικρή και απομακρυσμένη θα ξεκινήσει κανονικά τη νέα σχολική χρονιά. Τέλος έγινε έγκαιρα η έγκριση και η αποδοχή των προτάσεών μας για τα ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ και των Ομάδων Προσανατολισμού ΓΕΛ. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας, γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς με πνεύμα συνεργασίας και με δημοκρατική ευαισθησία να συμπορευτούμε για το υπέρτατο αγαθό της Παιδείας. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/μιας και Δ/μιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και το Διοικητικό Προσωπικό θα είμαστε αρωγοί της προσπάθειας. Καλή Σχολική Χρονιά!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr