background img
banner
banner

Ευλογίες για πρωτάθλημα και άνοδο στον Παναιγιάλειο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αγιασμένο ήταν το απόγευμα της Τετάρτης 11/9 για την ομάδα του Παναιγιάλειου, που δέχτηκε τις ευλογίες και τον αγιασμό από τον αγαπημένο της εξέδρας παπά – Γιάννη. Με ευλάβεια παρακολούθησαν την τελετή διοίκηση και ποδοσφαιριστές, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία για την πρεμιέρα της Κυριακής.

Η τεχνική ηγεσία που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την μέχρι τώρα πορεία της υγείας των ποδοσφαιριστών, ευχαρίστησε από βάθος καρδίας τον πατέρα Ιωάννη Αντωναρόπουλο, ασπάστηκε δε τις ευλογίες και τις ευχές του για τον Γολγοθά του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Χωρίς χρονοτριβή ξεκίνησε μετά τον αγιασμό η προπόνηση, με παρόντες όλους τους παίκτες, εκτός από τους Παπασπηλιόπουλο και Βλάχο που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, με τον τελευταίο όμως να έχει ελπίδες να μπει από σήμερα στο ομαδικό πρόγραμμα.

Χρόνο συμμετοχής αν χρειαστεί μπορεί να πάρει και ο Παπασπηλιόπουλος, πράγμα που θα γίνει με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας, που μπορεί να σκεφτεί και τον κίνδυνο της υποτροπής.
Σίγουρα από το παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάζει ο Τάκης Παπαδόπουλος, που ήλπιζε να γίνει το παιχνίδι Σάββατο, αλλά δεν του έγινε το χατίρι.

Ανακοινώθηκε ο Γιώργος Βασιλείου

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Γιώργου Βασιλείου, τον οποίο δοκίμαζε σε φιλικά και προετοιμασία:«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Γιώργου Βασιλείου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

Προπονήσεις μέχρι το Σάββατο ο Παναιγιάλειος

Έτσι σε ρυθμούς πρωταθλήματος προσπαθεί να εισέλθει ο Παναιγιάλειος, με τα επίσημα παιχνίδια να ακολουθούν τις επόμενες μέρες. Εντωμεταξύ έχουν προγραμματιστεί οι προπονήσεις στις 5 το απόγευμα, σύμφωνα με το πρόγραμμα έναρξης των αγώνων στην Α΄ κατηγορία. Εξαίρεση αποτελούν τα Καλάβρυτα, που όπως πέρυσι στην Β΄, έτσι και φέτος στην Α΄ κατηγορία έχουν ζητήσει να παίζουν τα παιχνίδια τους με μια – δυο ώρες αργότερα από την καθιερωμένη.

Ανάλογες περιπτώσεις συναντάμε επίσης στις μικρότερες κατηγορίες, με πολλά σωματεία που έχουν δηλώσει μια κοινή έδρα, και είναι αδύνατον να τους εξυπηρετήσει η κύρια ώρα έναρξης. Για τον λόγο αυτό συναντάμε πρωινά και νυχτερινά παιχνίδια, στα μικρότερα πρωταθλήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr