background img
banner
banner

Εκρηκτικός o… Παναιγιάλειος 4-0 τον Διαγόρα Βραχνεΐκων | ΦΩΤΟ

«ΚΑΡΕ» ΤΕΡΜΑΤΩΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΑΤΣΗΣ

Ένα μεγάλο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στο Δημοτικό Στάδιο, αντάξιο δυο σπουδαίων ομάδων Γ΄ Εθνικής, αφού η διαφορά της κατηγορίας που χωρίζει τον Διαγόρα από τον Παναιγιάλειο, δεν έγινε σε κανένα σημείο ορατή. Πολλοί ήσαν αυτοί που ήθελαν νικητή τον Παναιγιάλειο, αφού στο περυσινό πρωτάθλημα ο Διαγόρας δεν του χαρίστηκε, όταν η Αιγιώτικη ομάδα «καιγόταν» για βαθμούς.

Πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με πρωταγωνιστή στις επιθέσεις του Διαγόρα τον «μελανόλευκο» τερματοφύλακα Αθανασόπουλο, που είχε κατεβάσει …ρολά, έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και καταχειροκροτήθηκε.

Γκολ και δοκάρι ο Παναιγιάλειος

Μετά το 20λεπτο το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά. Στο 27΄από μια ζηλευτή οργανωμένη προσπάθεια των «μελανόλευκων», ο Καφεντζής τροφοδότησε τον Γκάτση, που με διαγώνιο πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Ακολούθησε στο 30΄ φοβερό σουτ εκτός περιοχής του Μπούνα, στο οριζόντιο δοκάρι του Δρακόπουλου.

Για τον Παναιγιάλειο στο 42΄ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου από το κόρνερ του Χριστόπουλου αποκρούστηκε από τον Δρακόπουλο, ενώ στο 45΄ την ίδια τύχη είχε το σουτ του Μπούνα από πάσα του Κουραχάνη.

Μεγάλες αποκρούσεις έκανε ο Αθανασόπουλος στο 20΄ προσπάθεια του Γεωργαντόπουλου και στο 33΄ του Κ. Παπαδόπουλου.

Αποβολές και νεύρα στο β΄ ημίχρονο

Το δυνατό παιχνίδι κάπου έγινε αντιαθλητικό. Οι δυο αντίπαλοι αντάλλαξαν πολλά «γαλλικά» στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήθηκε βεντέτα και νεύρα που οδήγησαν στην πρώτη αποβολή. Ήταν το 60΄ όταν ο Τάκης Παπαδόπουλος διαπληκτίστηκε με τον Ούτσικα, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γ. Παπαδόπουλου.

Στο 63΄ ο διαιτητής ζήτησε τις αλλαγές των Καφεντζή και Πανάρετου, διαφορετικά θα τους απέβαλλε.

Όλα τα γκολ ο Γκάτσης

Με παίκτη λιγότερο ο Παναιγιάλειος έφτασε στο 2-0, όταν στο 75΄ ο Σκούτας τροφοδότησε τον Γκάτση που σκόραρε για 2η φορά και για 3η φορά στο 83΄ πάλι από πάσα του Σκούτα.

Προηγουμένως αποβλήθηκε στο 76΄ ο Λίπη από τον Διαγόρα, επαναφέροντας τις αριθμητικές ισορροπίες.

Το σκορ έκλεισε με κλέψιμο στο 89΄ ο Γκάτσης το 4-0.

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος, Αποστολής (46΄ Σκούτας), Καφεντζής (63΄ Βασιλείου), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Χριστόπουλος (79΄ Μπίτρας), Οικονόμου, Γκάτσης, Κουραχάνης (57΄ Θεοφανόπουλος), Μπούνας.

Διαγόρας: Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Μπελεζάκης, Λίπη, Νικολόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Ούτσικας.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr