background img
banner
banner

Εντυπωσιακή η παρουσίαση φανέλας, ρόστερ και χορηγών στον Παναιγιάλειο | ΦΩΤΟ

Ένα από τα σημεία αναφοράς της πόλης μας ο Πύργος στα Ψηλά Αλώνια. Μια πόλη μια ομάδα, μια ξεχωριστή εκδήλωση που έφερε μνήμες και συγκινήσεις με τα βίντεο που ξεκίνησαν πριν την παρουσίαση φανέλας, ρόστερ και χορηγών, από τους Μάριο Βαλαβάνη και Γιάννη Μπαλτιμά.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα να προλογίσει ο Μάριος Βαλαβάνης. Υπογράμμισε την ανάγκη από την βοήθεια όλων, ώστε να πάρει αξία και να φέρει αποτέλεσμα αυτή η επανεκκίνηση, που θέλει τον Παναιγιάλειο ατόφιο όπως γεννήθηκε με το σήμα των παλαιστών, που τον θέλει να επιστρέφει στην παλιά του αίγλη και δόξα.

Για πρώτη φορά λειτουργούν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών έχοντας ήδη συγκεντρωθεί 120 παιδιά, η Κ16 θα συνεχίσει κανονικά στα επίσημα πρωταθλήματα, η μεγάλη ομάδα έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά της, ο κόσμος επιστρέφει και πάλι στο πλευρό της.

Παρουσίες από κάθε χώρο

Οι προσκλήσεις που δόθηκαν από τη διοίκηση του Παναιγιάλειου, έπιασαν τόπο. Παρουσίες από τον πολιτικό χώρο, σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο στην εκδήλωση, με τον δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο να δίνει τις ευχές του, να εστιάζει την αξία της προσπάθειας σε δυο σημεία.

Πρώτα στην μεγάλη ιστορία που κουβαλάει αυτή η ομάδα και στη συνέχεια την καλή διαχείριση που ξεκίνησε από τη νέα διοίκηση, την αξιοποίηση του έμψυχου υλικού με προτεραιότητες στα νεαρά παιδιά. Τα πρώτα κίνητρα για να αγκαλιαστεί από τον φίλαθλο κόσμο ο ιστορικός Παναιγιάλειος.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια ο πρόεδρος Νομικού Προσώπου Τάκης Ανδριόπουλος, η αντιδήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη και ο Κώστας Δεληγιάννης που συγκίνησε με τα λεγόμενά του και την αναφορά του στον άτυχο Νίκο Κυριαζόπουλο. Επίσης παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Τουρισμού Στράτος Βαρδάκης και Κληροδοτημάτων Παναγιώτης Μαρινόπουλος.

Συγκινημένος παρουσιάστηκε και ο Αντώνης Ρέλλας, δηλώνοντας ότι πιστεύει σ’ αυτά τα παιδιά που ανέλαβαν την ομάδα, όπως και όλοι οι προλαλήσαντες θα είναι κι αυτός αρωγός στα βήματα προόδου του Αιγιώτικου Συλλόγου.

Οι χορηγοί

Αναφορά φυσικά έγινε και σε όλους τους χορηγούς, που δεν είναι και λίγοι, ενώ στο βήμα ανέβηκαν οι Κώστας Μπακαλάρος και Μίλτος Σταυρόπουλος. Ο τελευταίος δήλωσε ότι η ΠΕΣ, εκτός από οικονομικό, προσφέρει και κοινωνικό έργο. Βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Αιγιώτικης ομάδας και αυτό θα εξακολουθήσει και στο μέλλον.

Παρουσίαση ρόστερ

Με αλφαβητική σειρά έγινε η παρουσίαση του ρόστερ, με πρώτον και καλύτερο τον τερματοφύλακα Χρήστο Αθανασόπουλο. Ο Μάριος Βαλαβάνης εξήρε τις μεγάλες του ικανότητες, την αγάπη του για την ομάδα, αλλά και το ήθος του.

Ο Χ. Αθανασόπουλος με δικά του έξοδα δώρισε 4 εισιτήρια διαρκείας σε φιλάθλους που δεν διέθεταν την οικονομική δυνατότητα, δήλωσε ότι θα παίζει στον Παναιγιάλειο μέχρι να επιστρέψει στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Θα παίζεις μέχρι …80 χρονών; Τον ρώτησε το «πειραχτήρι» ο Βαλαβάνης.

Λελούδας και Σπυρόπουλος: Θα τα δώσουμε όλα για τον στόχο

Την τιμή τους και την υπερηφάνειά τους που συνεργάζονται με τον Παναιγιάλειο, εξέφρασαν οι δυο προπονητές Αλέξης Σπυρόπουλος και Μάκης Λελούδας.
Ο καθένας από την πλευρά του τόνισε ότι αυτός ο κόσμος, αυτή η ομάδα τους δυναμώνει και τους δεσμεύει να ανταποκριθούν στα όνειρα των φιλάθλων, να κάνουν τον στόχο της ανόδου πραγματικότητα.

Όλοι μαζί στο τέλος ευχήθηκαν στον Παναιγιάλειο να είναι τον Μάιο πρωταθλητής, πριν βάλει τον μουσικό επίλογο με την τρομπέτα του ο Μάριος Βαλαβάνης


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr