background img
banner
banner

Άνοιξε …λογαριασμό η Θύελλα 2-0 τον Δαβουρλή | ΦΩΤΟ

Καταιγιστική η Θύελλα Αιγίου στο α΄ ημίχρονο και ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, όπου απείλησε με βαρύ σκορ την ομάδα του Δαβουρλή. Ήδη είχε το 2-0 στο πρώτο 5λεπτο, ενώ ακολούθησε τετ α τετ του Αρβανίτη, που πλάσαρε πάνω από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα Κοκοτσή, αλλά και την εστία του.

Χαρακτηριστικό για τους φιλοξενούμενους που φάνηκαν ιδιαίτερα επηρεασμένοι από την επιθετική δραστηριότητα της Θύελλας, είναι ότι έκαναν πρώτη τελική άουτ με τον Λαζαρίδη στο 12΄, ενώ με τον ίδιο παίκτη έχασαν ευκαιρία στο 29΄. Ένα από τα γρηγορότερα και ομορφότερα γκολ του πρωταθλήματος πέτυχε ο Παύλος Λιάτος 1-0 στο 2΄, ύστερα από την πάσα του Αρβανίτη.

Στο 5΄ ο Μητρόπουλος το 2-0 παίρνοντας την όμορφη απόκρουση του Κοκοτσή, στο σουτ που είχε προηγηθεί από τον Αρβανίτη.

…Έπεσε στο β΄ η Θύελλα Αιγίου

Δεν ήθελε; Δεν μπορούσε; Η ουσία είναι ότι η Θύελλα του β΄ ημιχρόνου, δεν ήταν η ίδια με αυτή του α΄. Έδειξε ότι σαν πρώτο ζητούμενο είχε την διαφορά ασφαλείας και για τα υπόλοιπα, …βλέποντας και κάνοντας. Ο Δαβουρλής που άρχισε να γίνεται επικίνδυνος μετά το 60΄, δεν κατάφερε να μειώσει και να μπει στο παιχνίδι, έχοντας σουτ άουτ του Βετούλα στο 61΄ και δυο καλές φάσεις με τον Σπ. Πρέμπτο στο 74΄ και τον Κοτσιά στο 76΄, τις οποίες εξουδετέρωσε ο Ασημακόπουλος. Ενδιαμέσως η Θύελλα φλέρταρε με ένα τρίτο γκολ στο 68΄ με τον Μητρόπουλο ύστερα από πάσα του Αρβανίτη, ενώ πλησίασε πολύ κοντά σ’ αυτό στο 87΄ με το διαγώνιο πλασέ του Αρβανίτη στο δοκάρι.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Μανέτας, Πλατυκώστας, Θεολόγος, Αθανασίου, Τζιτζιφάκος (72’ Μουρτίκας), Διαμαντόπουλος (81’ Παράνομος – 86’ λ.τ. Λαμπίρης), Φιλιππάτος (90’ Τατάζη), Μητρόπουλος, Λιάτος, Αρβανίτης.

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ (Δ. Ράπτης): Κοκοτσής, Ζαφειράκης (57’ Μακρής), Κοτσιάι (81’ Ι. Βάρδας), Μανούσος, Σ. Πρέμτος, Βετούλας, Λαζαρίδης, Στάμος, Κ. Πρέμτος (69’ Νασόπουλος), Γ. Βάρδας (57’ Τελέγκος), Ανδρεοσόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr