background img
banner
banner

Έργα τέχνης με τα σκουπίδια της Αλυκής

ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

Μία πρωτότυπη δράση, μέσα από την οποία αποδεικνύεται πως τα απορρίμματα όχι μόνο δεν πρέπει να πετιούνται δεξιά κι αριστερά αλλά ότι μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν και μάλιστα δημιουργικά, υιοθετεί η Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής Άγιος Νικόλαος» που με μεγάλη χαρά αγκαλιάστηκε από τον δήμο και τη ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.

Σε συνεργασία με την ομάδα «ΔΙΑΛΑΓΗ», ο Σύλλογος της Αλυκής λαμβάνει μία ακόμη πρωτοβουλία για το περιβάλλον, προσκαλώντας στις 20 Οκτωβρίου στο Αίγιο, δέκα εικαστικούς από την Αθήνα, οι οποίοι θα επισκεφθούν την Αλυκή, θα προχωρήσουν σε συλλογή απορριμμάτων που έχουν πεταχτεί τριγύρω της λίμνης. Θα τα πάρουν μαζί τους και θα δημιουργήσουν αποκλειστικά με αυτά τα υλικά, έργα τέχνης!

Έτσι τα «απορρίμματα» θα επιστρέψουν περίπου τον Μάρτιο στο Αίγιο, τα οποία όμως θα έχουν μία εντελώς διαφορετική μορφή και θα τεθούν προς το κοινό της περιοχής, μέσα από Έκθεση που θα συνδιοργανώσει ο Σύλλογος με την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Η προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών από τον δήμο, φαίνεται πως βρίσκει ανταπόκριση, με τον Σύλλογο της Αλυκής να είναι «μπροστάρης», λαμβάνοντας μάλιστα πρωτότυπες πρωτοβουλίες που κινούν το ενδιαφέρον και δημιουργούν αίσθηση!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr