background img
banner
banner

Έρχεται το Ad Astra με τον Μπράντ Πιτ, «Μάχη Επικράτησης» και «Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων»

Η ΤΡΙΑΔΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΛΩΝ

Ακόμη τρεις νέες ταινίες από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στον δημοτικό κινηματογράφο «Απόλλωνα»! O Μπράντ Πιτ καθηλώνει με την ερμηνεία του στο sci-fi “Ad Astra”.Η «Μάχη Επικράτησης», μεταφέρει τη διαμάχη του εμβληματικού εφευρέτη Τόμας Έντισον το 1880, με έναν επιχειρηματία, για την ηλεκτροδότηση ολόκληρου του κόσμου! Το «Γέτι – Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», έρχεται για να ταξιδεύσει τους μικρούς μας φίλους, σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!

Ad Astra

Ο αστροναύτης Ρόι ΜακΜπράιντ (Μπραντ Πιτ) ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκρέι Παραγωγή: Μπραντ Πιτ, Ντέντε Γκάρντνερ, Τζέρεμι Κλάινερ Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέιμι Κένεντι Διάρκεια: 123 λεπτά

«Μάχη Επικράτησης»

1880. Ο εφευρέτης Τόμας Έντισον (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ (Μάικλ Σάνον) βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση σχεδόν όλου του κόσμου που θα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Έντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο Γουέστινγκχαουζ το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων και, φυσικά, με την ανεκτίμητη βοήθεια του Νίκολα Τέσλα (Νίκολας Χουλτ). Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Σκηνοθεσία: Αλφόνζο Γκόμεζ-Ρεχόν Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον, Τομ Χόλαντ, Νίκολας Χούλτ, Κάθριν Γουότερστον Διάρκεια: 105 λεπτά

 «Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων» μεταγλ.

Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάης μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!

Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης. Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία: Τζιλ Κάλτον Μεταγλωττισμένο (φωνές): Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατή, Γιώργου Κωνσταντίνου, Δημήτρης Ουγγαρέζος Διάρκεια: 92 λεπτά

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών:

Από Πέμπτη 31 Οκτωβρίου έως  Κυριακή 3 Νοεμβρίου

«Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», στις 17:00 – “Ad Astra”, στις 19:00 – «Μάχη Επικράτησης», στις 21:30

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου

«Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», 17.00 – «Μάχη Επικράτησης», στις 19.00 – Έναρξη Κινηματογραφικής Λέσχη Αιγίου: «Ψυχρός Πόλεμος»: Είσοδος για τα μέλη δωρεάν (εγγραφή 30 και 20 ευρώ (φοιτητές -άνεργοι)), εισιτήριο για τα μη μέλη 4 και 3 ευρώ (φοιτητές άνεργοι)

Από Τρίτη 5 έως την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

«Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων», στις 17:00 – «Μάχη Επικράτησης», στις 19.00 – “Ad Astra”, στις 21:30


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr