background img
banner
banner

Απόλυτος κυρίαρχος ο Παναιγιάλειος 3-0 το Πάτραι | ΦΩΤΟ

Ανώτερος σε όλες τις γραμμές ο Παναιγιάλειος, πέρασε νικηφόρα χθες και από το γήπεδο Πετρωτού, επικρατώντας 3-0 του γηπεδούχου ΑΠΣ Πάτραι.

Ιδιαίτερα στο α΄ ημίχρονο η Αιγιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε δυο κλάσεις ανώτερη των αντιπάλων της, έφυγε για τα αποδυτήρια με καθαρό σκορ 2-0, επιστρέφοντας στη συνέχεια για να κρατήσει προβάδισμα στο σκορ και να το αυξήσει, κατακτώντας το 4ο συνεχόμενο «τρίποντο».

Ο ΑΠΣ Πάτραι με εξαίρεση το σουτ του Αναγνώστου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασόπουλος στο 64΄, βρέθηκε να απειλεί την εστία του Παναιγιάλειου μετά το 3-0 και συγκεκριμένα στο τελευταίο 10λεπτο με το φάουλ του Μιχαηλίδη που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος στο 80΄ και ένα σουτ στο 89΄ από τον ίδιο παίκτη που κατέληξε άουτ.

Ο Γκάτσης το 1-0

Παθιασμένος και ψυχωμένος από το ξεκίνημα ο Παναιγιάλειος

Με την επίθεση σε διαρκή κινητικότητα, τον Γκάτση να αλλάζει θέσεις και να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα, τον Μπούνα να κάνει αυτό που μας έχει συνηθίσει, να …αλωνίζει όλο το γήπεδο, τους Μπακατσέλο, Κουραχάνη ακούραστους και δυνατούς, τους Βλάχο και Οικονόμου να προωθούνται από τις πτέρυγες δίνοντας βοήθειες στους επίσης πολύτιμους Σκούτα, Χριστόπουλο και το κέντρο της άμυνας σχεδόν αλάνθαστο, όλα ήσαν εξαιρετικά στον Παναιγιάλειο.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 26΄, ο Οικονόμου την σέντρα παράλληλα στην εστία, ο Γκάτσης την κεφαλιά και 0-1.

Δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι του ο Παναιγιάλειος, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι ήθελε να …καθαρίσει το παιχνίδι από την αρχή. Στο 42΄ ο Κουραχάνης …έστρωσε στον Χριστόπουλο, που κοντρολάροντας με το στήθος παραβίασε την εστία του Μπαρδάκη για το 0-2 με διαγώνιο πλασέ.

Ο Χριστόπουλος το 2-0

Άγγιζε το 3-0, το πέτυχε με την …3η

Κεφάτος και στην αρχή της επανάληψης ο Παναιγιάλειος, έφτασε δυο φορές πολύ κοντά στο 3-0, προτού το πραγματοποιήσει.

Στο 52΄ η κεφαλιά του Γκάτση πέρασε λίγο έξω, ύστερα από το κόρνερ του Οικονόμου. Στο 54΄ πραγματοποιήθηκε φάση με …διάρκεια και διπλή ευκαιρία στην περιοχή του Μπαρδάκη, που απέκρουσε σωτήρια την κοντινή προβολή του Γκάτση μετά την σέντρα του Σκούτα, ενώ από ευνοϊκή θέση ο Οικονόμου στη συνέχεια σούταρε άουτ.

Στο 68΄ ο …συναγερμός στην περιοχή του Πάτραι, έληξε με γκολ (0-3) του Παναιγιάλειου. Ο Μπούνας πάσαρε στον Μπακατσέλο που ευστόχησε για το τελικό σκορ.

Μετά τη λήξη του αγώνα το ΔΣ του Παναιγιάλειου εξέδωσε την ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ για την άψογη φιλοξενία. Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε το Διαιτητικό τρίο για την άριστη διαιτησία στο σημερινό αγώνα.»

Ο Μπακατσέλος το 3-0

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Χρ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Ρήγας (46’ Νικολάι), Ραμαντάνης (79’ Νικόπουλος), Σπανός, Ντινόπουλος, Βάρρας, Μπιτσάκου (46’ Τσάμης), Αναγνώστου, Κατσιγιάννης (66’ Καλαμπόκας), Μιχαηλίδης, Κριμπάς

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας – Α. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Σπανογιάννης, Παπασπηλιόπουλος (46’ Παπαδόπουλος), Μπακατσέλος (86’ Σταθακόπουλος), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας (66’ Αποστολής), Γκάτσης, Χριστόπουλος (76’ Μπίτρας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr