background img
banner
banner

Αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

Από τις 23 έως και τις 24 Οκτωβρίου, στην Αχαΐα, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Κατά την διάρκειά τους, ελέχθησαν 961 άτομα, προσήχθησαν 84 άτομα, ελέχθησαν 1.090 οχήματα και βεβαιώθηκαν 334 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συνελήφθησαν 17 άτομα για τα εξής αδικήματα: 2 άτομα για κλοπές, 4 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 6 άτομα, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 2 άτομα για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και για παρεμπόριο, 1 άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 2 άτομα για λοιπά αδικήματα. Κατασχεθέντα είδη: 10 γραμμάρια ηρωίνης, 7,9 γραμμάρια κάνναβης, 812 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 10 συσκευασίες λαθραίου καπνού, 1 όχημα, 250 είδη οικιακής χρήσης – παρεμπορίου.

Σημειώνεται ότι οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την Περιφέρεια.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr