background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Άργησε για το 1-0, σταμάτησε στο 4-0 ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

Μετά την ευκαιρία του Σκούτα στο 8΄, όταν το διαγώνιο πλασέ του πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κοκοτσή, ο Παναιγιάλειος δεν συνάντησε παρόμοιες φάσεις για να ανοίξει το σκορ, νωρίτερα από το 40΄.

Ο Δαβουρλής είχε βάλει πρώτο και …απαράβατο στόχο, να διατηρήσει απόρθητη την εστία του, αναζητώντας μάλιστα κάτι καλό και στην κόντρα, με την ταχύτητα των Λαζαρίδη, Αντύπα και Μακρή.

Η …συνταγή των φιλοξενούμενων χάλασε στο 41΄, όταν ο Γκάτσης με κεφαλιά από το κόρνερ του Χριστόπουλου, υποχρέωνε τον προπονητή του Δαβουρλή, Δημήτρη Ράπτη, να διαμορφώσει τα σχέδιά του.

Δεν πρόλαβε κανείς να κάνει κάτι, αφού στο επόμενο λεπτό (42΄), ακολούθησε πάλι από τον Γκάτση το 2-0, μετά την πάσα του Μπούνα. Δυο γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, με τους περισσότερους λίγο νωρίτερα, να έχουν αρχίσει να παίρνουν σαν δεδομένη την λευκή ισοπαλία του ημιχρόνου.

Έπεσαν οι …αντιστάσεις

Στο β΄ ημίχρονο μειώθηκαν οι αντιστάσεις του Δαβουρλή, αφού μετά το 2-0 η οπισθοχώρηση ήταν μάταιη. Τα πράγματα διαμορφώθηκαν πιο εύκολα για τον Παναιγιάλειο, που γρήγορα έφτασε στο 3-0, όταν ο Βλάχος στο 52΄ έκανε παράλληλη σέντρα και με κεφαλιά ο Γκάτσης σημείωνε χατ τρικ.

Στο 68΄ ο Παπαδόπουλος από καλή θέση έπιασε κεφαλιά άουτ, στο 69΄ ο Γκάτσης άνοιξε το κοντρόλ προ του Κοκοτσή που μπλόκαρε και στο 72΄ ήταν η σειρά του Μπούνα για να διαμορφώσει με σουτ το τελικό 4-0, αφού νωρίτερα είχε αποκρουστεί το πλασέ του Μπίτρα.

Ακολούθησαν τρεις καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Γκάτση να κάνει «καρέ». Στο 77΄ η κεφαλιά του από το κόρνερ του Μπούνα αποκρούστηκε από τον Κοκοτσή, στο 81΄ είχε δοκάρι και στο 90΄ σουτ άουτ από την πάσα του Μπελεζάκη. Ο τελευταίος έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του Παναιγιάλειου.

Στο τελευταίο 5λεπτο, ο Δαβουρλής έπαιξε με 10 παίκτες, μετά τον τραυματισμό του Μπούρσαλη, αφού είχαν προηγηθεί από τον πάγκο όλες οι αλλαγές.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου (77’ Σταθακόπουλος), Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος (62’ Καφεντζής), Μπούνας, Κουραχάνης, Σκούτας (73΄ Μπελεζάκης), Γκάτσης, Χριστόπουλος (68’ Μπίτρας).

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ: Κοκοτσής, Τελέγκος (73΄ Κουμπουρλής), Ανδρεοσόπουλος, Μανούσος, Πρέμπτο, Βετούλας, Λαζαρίδης (66’ Ζαφειράκης), Στάμος, Αντύπας, Καράμπουλας (62’ Βάρδας), Μακρής (56΄ Μπούρσαλης)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr