background img
banner
banner

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δύσκολη αποστολή ο Παναιγιάλειος στο Πετρωτό με Άρη Πατρών

ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ Η ΑΙΓ./ ΑΚΡΑΤΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΑΡΟΗ

Αφήνει ο Παναιγιάλειος πίσω το κύπελλο και για αργότερα την πρόκριση στον γ’ γύρο, για να ασχοληθεί και να επικεντρωθεί στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί αύριο Σάββατο στο Πετρωτό. Ένα γήπεδο που θα επισκεφθεί συνολικά η Αιγιώτικη ομάδα 4 φορές. Έπαιξε με το Πάτραι, αύριο έχει τον Άρη Π., θα ακολουθήσουν Ηρακλής Π. και ΑΠΟ Αρόης.
Ο Παναιγιάλειος προλαβαίνει τον Άρη στο Πετρωτό, πριν αυτός μεταφέρει την έδρα του στα Προσφυγικά, σε ένα γήπεδο που ετοιμάζεται και θα παραδοθεί από στιγμή σε στιγμή.

Με διάθεση αλλά και απουσίες ο Παναιγιάλειος

Εντωμεταξύ στο γήπεδο Πλαστήρα πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση και παρά την κούραση αρκετών παικτών που χρησιμοποιήθηκαν στον αγώνα κυπέλλου με τον Φοίνικα / Ζήρια, η προετοιμασία των «μελανόλευκων» για το αυριανό παιχνίδι έγινε με μεγάλη όρεξη και δόθηκαν μεγάλες …μάχες.
Απουσίασε ο Παπαδόπουλος που λογικά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Άρη, όπως και ο Παπασπηλιόπουλος που έχει υποχρέωση με την υπηρεσία του.
Επίσης δεν προπονήθηκε ο Μπίτρας, αφού είχε έναν τραυματισμό (θλάση) από την Τετάρτη, το ίδιο και ο Οικονόμου. Ο τελευταίος δεν μπήκε στο πρόγραμμα περισσότερο προληπτικά, αλλά σήμερα αναμένεται να δώσει κανονικά το παρόν.
Στο γήπεδο Πλαστήρα θα γίνει και σήμερα Παρασκευή η προπόνηση, που λογικά θα είναι πιο χαλαρή, πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη.

Αλλάζει η ώρα και η έναρξη των αγώνων στο διήμερο

Όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου στα ερασιτεχνικά γήπεδα, θα έχουν ώρα έναρξης 4 το απόγευμα. Με την αλλαγή της ώρας που θα ακολουθήσει, οι αγώνες της Κυριακής θα ξεκινούν μια ώρα νωρίτερα.

Ο Αετός Π. με Δαβουρλή

Στην κοινή έδρα του γηπέδου της Αγυιάς, θα γίνει το παιχνίδι του αήττητου μετά τον Παναιγιάλειο Αετού και του Δαβουρλή. Ο τυπικά γηπεδούχος Αετός είναι το φαβορί, με τον Δαβουρλή να ψάχνει βαθμούς και ευκαιρίες να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις και μετά τον αποκλεισμό του από το κύπελλο, ρίχνει πλέον όλο το αγωνιστικό βάρος στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αποκλειστικός στόχος η νίκη για την Αιγείρα / Ακράτα – Στο Προάστειο η ΑΕ Καλαβρύτων

Σε ανοδική πορεία βρίσκει η Αιγείρα / Ακράτα τον επίσης νεοφώτιστο Ηρακλή Π. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ισοπαλία με τον Κεραυνό, νίκησαν την Αρόη και τον Δαβουρλή (στο κύπελλο), θα ταξιδέψουν αισιόδοξοι στην Ακράτα.
Περισσότερες δυσκολίες κρύβει η αποστολή των Καλαβρύτων στο γήπεδο Προαστείου, απέναντι στην ιδιαίτερα επικίνδυνη και φορμαρισμένη γηπεδούχο Νίκη.
Μόνο ένα παιχνίδι γίνεται Κυριακή στον 2ο όμιλο, θα διεξαχθεί στο Αίγιο με την Θύελλα να υποδέχεται την ουραγό και χωρίς βαθμούς ΑΠΟ Αρόης.
Ένα παιχνίδι που θέλει πολύ τη νίκη η Αιγιώτικη ομάδα για ευνόητους λόγους.

  • Σάββατο 26/10 -16:00
  • Άρης – Παναιγιάλειος: Φωκάς
  • Αετός – Δαβουρλής: Σαφαρίκας
  • Νίκη Π – Καλάβρυτα: Οικονόμου
  • Κεραυνός – Πάτραι: Πετρόπουλος
  • Αιγ /Ακράτα – Ηρακλής: Ρουμπάνης
  • Κυριακή 27/10 -15:00
  • Θύελλα – ΑΠΟ Αρόης: Μέρμηγκας

Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr