background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Μοιράζονται εντός και εκτός τα έξι σωματεία Αιγιάλειας

ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΕ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΩΝ – ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ 2Χ2 ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ

Το πλεονέκτημα της έδρας στοχεύει να αξιοποιήσει και σ’ αυτή τη 2η αγωνιστική ο Αχιλλέας. Παίζει πάλι στο γήπεδο Καμαρών, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον ΠΑΟΚ Π., στο μοναδικό παιχνίδι του Σαββάτου.

Σ’ αυτό το διήμερο η έναρξη των αγώνων έχει προγραμματιστεί για τις 16:30. Εξαίρεση αποτελεί το παιχνίδι Α. Καστρίτσι – Φλόγα, που θα γίνει στο γήπεδο του Ρίου, εκεί όπου η ομάδα της Ροδιάς θα διεκδικήσει το απόλυτο βαθμών.

Στο Ρίο θα παίξει το απόγευμα και ο Αετός με τον Φοίνικα / Ζήρια. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να αποβάλλουν κούραση και συσχετισμούς από το νικηφόρο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, αφού εδώ ανεβαίνει για τα καλά ο βαθμός δυσκολίας.

Στην Αγυιά με το Ζαβλάνι / Αίας θα τεθεί αντιμέτωπος ο άλλος πρωτοπόρος της βαθμολογίας Απόλλων Εγλυκάδας.

Ο Αστέρας θα παίξει στην Τέμενη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που …επιμένει για την επιστροφή της στην Α΄ κατηγορία.
Μετά το Σαραβάλι, η Άβυθος 2017 θα συνεχίσει μακριά από το γήπεδό της, φιλοξενούμενη αυτή τη φορά του Ολυμπιακού Π., σε ένα παιχνίδι που με καλή απόδοση μπορεί να το φέρει στα μέτρα της.

Τις αποτυχίες της πρεμιέρας θέλουν να αποβάλλουν από πάνω τους Αργυρά και Πανιώνιος / Αχιλλέας, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους στο Προάστειο.
Οι ουραγοί Απόλλων Αιγίου και Δρέπανο μάχονται στη Ροδιά, σκοπεύοντας να ανοίξουν με τη σειρά τους …λογαριασμό στο νέο πρωτάθλημα.

Η 2η αγωνιστική

  • Σάββατο 05/10 -16:30
  • Αχιλλέας Καμ – Π.Α.Ο.Κ. Π.: Τηλιγάδας
  • Κυριακή 06/10 -16:30
  • Αργυρά – Παν. / Αχιλλέας: Μπλίκας
  • Ολυμπιακός – Άβυθος 2017: Σπυρόπουλος
  • Αετός Ρίου – Φοίνικας / Ζήρια: Σαμαρτζής
  • Αστήρ Τέμενης – Ψαθόπυργος: Χρονάς
  • Απόλλων Αιγίου – Δρέπανο: Παπαχρήστος
  • Ζαβλάνι / Αίας – Απόλλων Εγλ: Ταξιάρχης
  • 13:00 Α. Καστρίτσι – Φλόγα Ροδιάς: Νταβλα

Φοίνικας / Ζήρια – Ολυμπιακός Π. 4-1 στο εξ’ αναβολής

Ανώτερος ο Φοίνικας / Ζήρια στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης, προηγήθηκε 1-0 με κεφαλιά του Μάλλιου στο 21΄ ύστερα από φάουλ του Τριανταφύλλου και 2-0 στο 44΄ με τον Τέρπο που πήρε την μπάλα από πάσα του Μάλλιου και κόντρες των αμυντικών.

Ο ακίνδυνος σε όλο το ημίχρονο Ολυμπιακός, μείωσε με τον Λιβαθινόπουλο 1-2 στο 57΄, ο οποίος έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 66΄.
Ο Φοίνικας / Ζήρια πήρε και πάλι διαφορά ασφαλείας ύστερα από το γκολ πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κλάιντι 3-1, ενώ με τον ίδιο παίκτη 4-1 σιγούρεψε στο 78΄ το «τρίποντο», ύστερα από ασίστ του Παρτάλη.

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ/ΖΗΡΙΑ: Τσάκωνας, Καραπάνος (79΄ Φιλιππάτος), Διγγελόπουλος, Νγκέλα, Τριανταφύλλου, Γεωργακόπουλος, Μούκας (70΄ Παρτάλης), Ψυχογιάννης, Μάλλιος, Κλάϊντι (81΄ Μιχαλόπουλος), Τέρπος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Φίλιππας, Ν. Δημόπουλος (87΄ Δ. Σωτηρόπουλος), Ντεντής, Σταθόπουλος, Πουρνατζής, Δ. Ξενάκης, Μακρής, Αποστολόπουλος, Ν. Ξενάκης, Γ. Δημόπουλος, Λιβαθινόπουλος (82΄ Διονυσόπουλος)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr