background img
banner
banner

Για την καθαριότητα της Αλυκής

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ«ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ» ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΥΚΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, η Αγωνιστική Ομάδα του Συλλόγου Αλυκής κατέθεσε, για δεύτερη φορά, στο Πρωτόκολλο του Δήμου προς το Κοινοτικό Συμβούλιο Αιγίου, με κοινοποίηση στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, την πρόταση της για την καθαριότητα της Αλυκής εν όψει της σύνταξης του προϋπολογισμού του 2020.
Όπως τονίζει, ΄΄την πρώτη φορά η πρότασή μας με αριθμό Πρωτοκόλλου δεν συζητήθηκε από το Συμβούλιο διαδικαστικούς λόγους. Σήμερα η πρόταση μας είναι επίκαιρη εν όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με θέμα τον προϋπολογισμό του 2020΄΄.

Η πρόταση περιλαμβάνει: Απόφαση Κοινοτικού Συμβούλιου περί μη αύξησης των δημοτικών τελών για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς των σκουπιδιών εκτός Αιγιάλειας και διεκδίκηση από τη κυβέρνηση των 2.3 εκατ. έκτακτης επιχορήγησης για τη μεταφορά των σκουπιδιών. Να προβλεφθεί στο προϋπολογισμό του 2020 το αναγκαίο κονδύλι από την Παγία του Κοινοτικού Συμβουλίου Αιγίου για τον καθαρισμό της παραλίας της Αλυκής από ξενόφερτα και ντόπια υλικά (πλαστικά, καλάμια κ.λπ.) το τρίμηνο της καλοκαιρινής περιόδου 2020.

Την πρόταση υπογράφουν τα μέλη της «Ομάδας», Νικόλαος Αλεξόπουλος, Κώστας Βασιλόπουλος, Πάνος Γκότσης, Στέργιος Καύκιος, Λευτέρης Καραγιαννίδης, Κώστας Κωνσταντόπουλος, Νίκος Λιακόπουλος, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Φίλιππος Ακαρέπης και Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr