background img
banner
banner

Δαβουρλής και πρωτοπορία απασχολούν τον Παναιγιάλειο την Κυριακή

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΜΕ ΑΕΤΟ Π. Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ

Περνούν οι αγωνιστικές στην Α΄ κατηγορία, το παιχνίδι «χοντραίνει», η επιθυμία για θετικό αποτέλεσμα μεγαλώνει. Όλα τα προηγούμενα επαυξάνονται, όταν πρόκειται για τοπικό ντέρμπι και για τη δική μας περίπτωση, έχουμε το παιχνίδι της Ακράτας.

Αύριο στις 16:30 οι δυο παλιοί γνώριμοι και πέρυσι στην Β΄ κατηγορία, θα έχουν την …χαρά μετά την άνοδό τους, να συναντηθούν τώρα στην Α΄ κατηγορία.
Η γηπεδούχος Αιγείρα / Ακράτα επέστρεψε στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, η ΑΕ Καλαβρύτων συμμετέχει για πρώτη φορά, αλλά όλα αυτά μάλλον περνούν σε δεύτερη μοίρα, όταν το πρώτο ζητούμενο είναι το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Κοινό χαρακτηριστικό των αντιπάλων είναι ότι τους έχουν …δείρει οι ατυχίες τραυματισμών, θα παραταχθούν άλλη μια φορά με απουσίες, με την Αιγείρα / Ακράτα να έχει συν τοις άλλοις τιμωρημένο τον επιθετικό Γιάννη Παράνομο.

Με φτωχή βαθμολογική συγκομιδή κι οι δυο έως τώρα, θα διεκδικήσουν απ’ αυτό το παιχνίδι το καλύτερο, λογαριάζοντας όπως τουλάχιστον δήλωσαν οι δυο «πάγκοι» να αποζημιώσουν παράλληλα με το θέαμα και τους φιλάθλους.

Για το 5Χ5 ο Παναιγιάλειος

Την Κυριακή στις 16:30, ο Παναιγιάλειος θα υποδεχτεί τον Δαβουρλή. Είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης, χωρίς όμως να προεξοφλεί από τώρα κάτι. Η τεχνική ηγεσία ζητάει σοβαρότητα, σεβασμό στον αντίπαλο, προσοχή στα πλεονεκτήματα των φιλοξενούμενων που έχει διαγνώσει και τα διδάσκει στους ποδοσφαιριστές. Ο Δαβουρλής είναι μια επικίνδυνη νεανική ομάδα, που βγάζει περισσότερο …δηλητήριο, αφού της δοθεί η ευκαιρία να πετύχει πρώτη γκολ.

Έχει παίξει δυσκολότερα παιχνίδια ο Παναιγιάλειος και με λίγη προσοχή την Κυριακή, μπορεί να κάνει την πέμπτη του νίκη Όλοι παρόντες στην χθεσινή προπόνηση στο Στάδιο, εκεί θα γίνει και σήμερα στις 16:30, ρεπό θα ακολουθήσει το Σάβββατο.

Στα δύσκολα η Θύελλα Αιγίου

Δυο παιχνίδια εκτός έδρας «φωτιά» περιμένουν την Θύελλα Αιγίου, αρχής γενομένης από το αυριανό, που είναι στο γήπεδο της Αγυιάς με τον Αετό Πάτρας. Το μεθεπόμενο με τον Κεραυνό μπορεί να περιμένει και δεν απασχολεί προς το παρόν τουλάχιστον τον Κυριάκο Αθανασίου. Προέχει ο Αετός Π., τον οποίο είχε παρακολουθήσει ο προπονητής της Θύελλας στο προηγούμενο ισόπαλο χωρίς γκολ παιχνίδι του στο Προάστειο, με τη Νίκη. Έχει σχηματίσει μια πρώτη άποψη, επικεντρώνει σε κάποια σημεία τους ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, αναζητώντας τους τρόπους για την καλύτερη προετοιμασία απέναντι στον αντίπαλο.

Παράλληλα είδαμε την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο και τον προπονητή του Αετού Π. Χάρη Ράπτη, να παρακολουθεί το παιχνίδι της Θύελλας Αιγίου με τον Άρη Π.

Γεμάτη ντέρμπι η 5η αγωνιστική

Με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμένεται και το αυριανό παιχνίδι στο Προάστειο, με την γηπεδούχο Νίκη μετά το 0-0 με τον Αετό Π., να υποδέχεται αυτή τη φορά τον Κεραυνό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανέλπιστα πολύτιμο έδαφος από την ισοπαλία στον Άγιο Βασίλειο με τον Ηρακλή, θέλουν να αναπληρώσουν το ταχύτερο το χαμένο έδαφος, πράγμα που σημαίνει ότι η «ζημιά» μόνο στα δύσκολα μπορεί να καλυφθεί.

Τελειωμό δεν έχουν τα ντέρμπι στην ερχόμενη 5η αγωνιστική.

Στην κοινή έδρα του Πετρωτού, μάχονται χωρίς προγνωστικά ο Άρης Π. με τον ΑΠΣ Πάτραι. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο κάτω από τις οδηγίες του νέου τους προπονητή, Αλέξη Σπηλιόπουλου.

Ούτε και στην «ουρά» της βαθμολογίας υπάρχει ησυχία, αφού έχουμε την μονομαχία των δυο ουραγών. Ο Ηρακλής Π. μετά την ισοπαλία στον Άγιο Βασίλειο, ετοιμάζεται τώρα για νέο άθλο, υποδεχόμενος τυπικά την Αρόη, αφού και τα δυο σωματεία χρησιμοποιούν για έδρα το γήπεδο Πετρωτού.

Η 5η Αγωνιστική

Σάββατο 12/10 -16:30
Αιγ / Ακράτα – Καλάβρυτα: Φωκάς
Αετός Π – Θύελλα: Τηλιγάδας
Νίκη Πρ – Κεραυνός: Καλύβας
Άρης Πατρών – Πάτραι: Παπαδόπουλος
Κυριακή 13/10 16:30
Παναιγιάλειος- Δαβουρλής: Οικονόμου
Ηρακλής Π – Αρόη: Μπλίκας


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr