background img
banner
banner

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από τον Εμπορικό Σύλλογο!

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με σύνθημα «Δώσε αίμα – πρόσφερε ζωή» ο Εμπορικός, Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, υπό την αιγίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, διοργανώνει την 1η εθελοντική αιμοδοσία του και ταυτόχρονα ιδρύει για πρώτη φορά, Τράπεζα Αίματος για την άμεση κάλυψη των αναγκών σε αίμα των μελών του Συλλόγου, αν και όποτε απαιτηθεί ανάγκη.

Όπως τονίζει, ΄΄η εθελοντική αιμοδοσία είναι κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού μας. Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης απαντάμε με αλληλεγγύη, προσφορά και συναδελφικότητα στον συνάνθρωπο, συμπολίτη μας και συνάδελφο Έμπορο. Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου είναι πάνω απ’ όλα η προσέλκυση νέων εθελοντών αιμοδοτών, η ενθάρρυνση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και η μετάγγιση στη νέα γενιά αιμοδοτών της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ως μίας αυτονόητης και φυσιολογικής διαδικασίας, που αρμόζει στη στάση του σύγχρονου ανθρώπου απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του, προσφέροντας λίγο από το χρόνο του και λίγο από το αίμα του για να σώσει μία ζωή.

Προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες μας αιμοδότες, να δηλώσουν συμμετοχή στην διοργάνωση της δικής τους εθελοντικής αιμοδοσίας και της ίδρυσης Τράπεζας Αίματος του Εμπορικού Συλλόγου και όλων των Μελών μας, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου από 9.30π.μ. έως 13.30μ.μ. στο ισόγειο του κτιρίου Παναγόπουλου, στην συμβολή των οδών Κλ. Οικονόμου και Μητροπόλεως ,έναντι Εθνικής Τράπεζας Αιγίου΄΄. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αιμοδοτών στην αιμοδοσία την Κυριακή 3 Νοεμβρίου απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Συλλόγου 2691025056 και στο κινητό 6932237400.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr