background img
banner
banner

Διασκέδαση στον Χορευτικό Όμιλο!

ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Πάνω από 120 παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, έδωσαν το «παρών» στο κάλεσμα για διασκέδαση των μικρών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, και όχι μόνον. Όσοι από τους μικρούς παραβρέθηκαν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πήραν μαζί τους και φίλους και συμμαθητές.

Έτσι όσο περνούσε η ώρα όλο και πιο πολλά παιδιά προσήρχοντο στην αίθουσα –Ι – του Χορευτικού. Εκεί ξεκίνησε πρώτα η Κατερίνα Προδρομάκη, υπεύθυνη του Φροντιστηρίου Μελέτης (Special Education | Sinekpaidefsi – Study Centre Panagiotopoulon 30), η οποία απασχόλησε τα παιδιά με παιχνίδια Δημιουργικής Απασχόλησης με πολύ μεγάλη συμμετοχή των νεαρών.

Ακολούθησε η προσφορά από τον Όμιλο πρόχειρου φαγητού για τους «μικρούς» που συνοδευόταν από αναψυκτικό και καραμέλες, για να αναλάβουν μετά οι τρεις νεαροί Γυμναστές του Χορευτικού (Χρύσα Βαγενά – Αθηνά Κωνσταντινίδου και Γιώργος Κατσίβελος), για να δείξουν στα παιδιά παιγνιώδεις χορούς, που ενθουσίασαν τους μικρούς που ξεφάντωσαν πραγματικά. Η εκδήλωση τελείωσε με μοίρασμα μπαλονιών, που δεν έφθασαν για όλα τα «μικρά». Τα υπόλοιπα πήραν… καραμέλες!

Συμμετοχή στη Γιορτή Τσίπουρου στις 3 Νοέμβρη στην Παρασκευή

Η δεύτερη εκδήλωση του Χορευτικού, θα είναι στις 3 Νοέμβρη ημέρα Κυριακή το μεσημέρι, στην Γιορτή Τσίπουρου στην κοινότητα Παρασκευής, όπου και το 2018, είχε πάρα πολύ κόσμο. Εάν ο καιρός δεν είναι καλός, η γιορτή θα γίνει την επόμενη Κυριακή, δηλαδή στις 10 Νοέμβρη. Η τρίτη εκδήλωση του Ομίλου, θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοέμβρη και θα είναι μία εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος την Κυριακή εκείνη, στο Άργος – Ναύπλιο – Παλαμήδι ή στο Λουτράκι – Λίμνη Βουλιαγμένης – Ηραίο. Από τους εκδρομείς εξαρτάται που θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή. Εξαρτάται που θα ψηφίσουν οι περισσότεροι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr