background img
banner
banner

Δυστύχημα στις Καμάρες: «Υπερβολική η κακουργηματική δίωξη» για τον οδηγό σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια

Υπερβολική χαρακτηρίζει την κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε στον εντολέα του, ο οποίος χτύπησε και εγκατέλειψε μια ηλικιωμένη και το εγγόνι της στο Αίγιο το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέξης Κούγιας.

Μιλώντας στο newsit.gr, o κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξη, δεν δικαιολογείται ούτε από τα πραγματικά περιστατικά, ούτε από τις συνθήκες του ατυχήματος. «Είναι μια υπερβολική δίωξη, η οποία δεν δικαιολογείται ούτε από τα πραγματικά περιστατικά, ούτε από τις συνθήκες του ατυχήματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων του κατηγορούμενου.

Κατά τον Αλέξη Κούγια, το άρθρο στο οποίο βασίστηκε η δίωξη δεν αφορά τα όσα συνέβησαν στο τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια και όσα ανέφερε στο newsit.gr «το άρθρο το οποίο έχει κακουργηματική υφή είναι νέο άρθρο στον νέο ποινικό κώδικα και δεν έχει καμιά σχέση με τα πραγματικά περιστατικά». 

«Προβλέπεται δε να εφαρμόζεται μόνο στις περιπτώσεις των αυτοσχεδίων αγώνων -δηλαδή κόντρες- και της εισόδου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Οι συμπεριφορές αυτές δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο ατύχημα» ανέφερε επίσης ο συνήγορος του 28χρονου.

https://www.newsit.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr