background img
banner
banner

Δύο συναυλίες κλασσικής μουσικής από το «Ελληνικόν Ειδύλλιον»

THN ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δύο μεγάλες συναυλίες, θα πραγματοποιηθούν, με τη συμμετοχή 25 σπουδαστών του DJI Μουσικού Πανεπιστημίου Detmold Γερμανίας, με μουσικά σύνολα από πνευστά, έγχορδα, άρπες και έντεχνο τραγούδι σε συνθέσεις μεγάλων Δημιουργών, σε διοργάνωση του «Ελληνικόν Ειδύλλιον» και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας.

Οι νέοι μουσικοί συνοδεία των καθηγητών τους, υπό την διεύθυνση του Prof. Piotr Oczkowski, θα έχουν στην κατοχή τους και δύο μεγάλες άρπες από τη Γερμανία, οι ήχοι των οποίων θα γοητεύσουν, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην περιοχή. Λόγω του μεγάλου ρεπερτορίου θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες, η πρώτη στον Κήπο των Μουσών στο Ελληνικόν Ειδύλλιον στα Σελιανίτικα (100μ δυτικά του ξενοδοχείου Kανελλή) την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 17.00 και η δεύτερη την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης».

Οι συναυλίες είναι μια ευγενής προφορά με στόχο να γνωρίσουν οι Αιγιαλείς κάτι που θα τους ενθουσιάσει και θα παροτρύνει στην εκλογή μιας δικής τους μουσικής παιδείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr