background img
banner
banner

Δύο χρόνια χωρίς κυλικείο το κλειστό γυμναστήριο Αιγίου

Κανένα ενδιαφέρον εκμίσθωσης δεν εκφράστηκε τους τελευταίους μήνες για το κυλικείο του κλειστού γυμναστηρίου Αιγίου και στην τελευταία δημοπρασία που είχε γίνει δεν εμφανίστηκε κανένας εκμισθωτής.

Επειδή οι φωνές διαμαρτυρίας έχουν πλέον αυξηθεί, στον Δήμο θα πρέπει να σκεφτούν για μείωση του μισθώματος που ξεπερνάει τα 250 ευρώ το μήνα και εφόσον δεν εμφανιστεί ούτε τότε εκμισθωτής, την προοπτική της απευθείας εκμίσθωσης.

Ή να το λειτουργήσει ο ίδιος ο Δήμος, με δημοτικό υπάλληλο. Είναι ανεπίτρεπτο να μη λειτουργεί κυλικείο στο κλειστό γυμναστήριο με τόσους αγώνες (μπάσκετ, βόλευ, χάντμπολ) που διεξάγονται κάθε εβδομάδα αλλά και διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται κατά καιρούς και συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο. Ο προηγούμενος εκμισθωτής να σημειώσουμε ότι πλήρωνε ενοίκιο 270 ευρώ τον μήνα και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2017.

Να τονίσουμε, ότι σύμφωνα με τον νόμο το Κυλικείο υποχρεούται να διαθέτει, καφέ και αναψυκτικά κάθε είδους, διάφορα είδη γλυκών, ζεστά και κρύα σάντουιτς, ξηρούς καρπούς και εμφιαλωμένα νερά.

Απαγορεύεται η διάθεση και χρήση οινοπνευματωδών ποτών.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr