background img
banner
banner

Η Κοσμοθεωρία της γεύσης

ΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΑΡΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η… θεωρία του καλού φαγητού θέλει αγνά φρέσκα υλικά, καλοψημένα και φτιαγμένα με μεράκι και γνώση, τα οποία να προσφέρονται σε ένα καθαρό και όμορφο περιβάλλον. Τα… συστατικά αυτά μπορεί να τα βρει κανείς στον υπερθετικό βαθμό στην ταβέρνα – ψησταριά «Κοσμοθεωρία» που βρίσκεται στο Κούμαρη Αιγίου και είναι έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή να μας προσφέρει μοναδικές γαστριμαργικές απολαύσεις!

Στην «Κοσμοθεωρία» ο επισκέπτης μπορεί να διαπιστώσει πώς η θεωρία του κρέατος περνάει στην πράξη. Έτσι, από τον μπαλτά του κρεοπωλείου καταλήγει στη σχάρα και από εκεί στο πιάτο! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ακριβώς δίπλα στην ταβέρνα – ψησταριά, βρίσκεται το κρεοπωλείο της επιχείρησης, με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά κρέατα. Ιδιοκτήτης και εμπνευστής του εγχειρήματος, ο Γιάννης Κοσμάς, ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τα μυστικά του καλού κρέατος. Ουσιαστικά η μία επιχείρηση συμπληρώνει την άλλη όμως και οι δύο καταφέρνουν να προσφέρουν μεμονωμένα τις καλύτερες υπηρεσίες και τα πιο εκλεκτά προϊόντα στους πελάτες τους.

Ζουμερά παϊδάκια, λαχταριστές μπριζόλες, μπιφτέκια… λουκούμι, ψητά της σούβλας, γίδα βραστή και ό,τι ψητό λαχταράει η ψυχή μας παρελαύνει στο τραπέζι μας. Επιπλέον, όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει και νωπό (πάντα ολόφρεσκο) κρέας για να εκτελέσει την δική του θεωρία στο σπίτι με φίλους!

Ο χώρος, φιλικός και ζεστός. Σε ένα οικείο φιλικό περιβάλλον μπορούμε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τους αγαπημένους μας, καθημερινά μέρα και νύχτα, εκτός από Δευτέρα που είναι μέρα ξεκούρασης… Το φετινό καλοκαίρι εγκαινιάστηκε και ο εξωτερικός χώρος του καταστήματος που βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη φύση. Εντός του χειμώνα οι νοστιμιές στην ψησταριά θα συνοδεύονται και από ζωντανή μουσική που… υπόσχονται στιγμές ξέφρενου γλεντιού.

Ένα ακόμη θετικό της «Κοσμοθεωρίας», είναι οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές… δυσανάλογες της εξαιρετικής ποιότητας αλλά και της ποσότητας του φαγητού στα πιάτα. Άλλωστε, θεωρία του ιδιοκτήτη είναι ότι ο κόσμος πρέπει να φάει καλά, φθηνά και να περάσει όμορφα… Κι αυτό το επιτυγχάνει!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr