background img
banner
banner

Η Π.Ε.Σ… κατέκτησε την «ANUGA 2019»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

H Anuga αποτελεί αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Koelnmesse στην Κολωνία της Γερμανίας. Παρούσα σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση και φέτος η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, η εταιρεία με την τεράστια εξαγωγική δραστηριότητα, που επενδύει στην εξωστρέφεια, με στόχο την ενίσχυση του εισοδήματος των παραγωγών της περιοχής, στηρίζοντας αδιαλείπτως την τοπική οικονομία.

Η «ANUGA 2019» αποτελεί τo πιο σημαντικό γεγονός για όλους εκείνους που επιθυμούν να κάνουν ένα δυνατό «ξεκίνημα» σε νέες αγορές ή και να συνάψουν κερδοφόρες συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους. Συμμετέχουν περισσότεροι από 7.500 εκθέτες εκπροσωπώντας 108 χώρες, ενώ το event επισκέφθηκαν περίπου 200.000 εμπορικοί επισκέπτες! Κάτω από τη στέγη της Anuga λαμβάνουν χώρα συνολικά 10 ειδικές εκθέσεις σε εκθεσιακό χώρο 284.000 τμ.

Εξωστρέφεια για αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων

Για την σπουδαιότητα της έκθεσης μίλησε στο “protionline.gr” ο γενικός διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος λέγοντας πως αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο τροφίμων- ποτών παγκοσμίως.

Όπως τόνισε, ΄΄η Anuga ως έκθεση- θεσμός, είναι το σημείο συνάντησης εμπόρων λιανικής και χονδρικής, παραγωγών, εισαγωγέων και decision makers από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση συγκεντρώνει εκθέτες από περισσότερες από εκατό χώρες από όλες τις ηπείρους. Αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την Ένωσή μας για επαφές και με τους υπάρχοντες πελάτες αλλά και για δυνητικές συνεργασίες με άλλα γκρουπ΄΄.

΄΄Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στο κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα special events που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση, καθιστούν την ANUGA μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές ώστε να προωθήσουμε τα προϊόντα μας΄΄, ανέφερε ακόμη.

Παράλληλα, ο κ. Σταυρόπουλος σημείωσε: ΄΄Η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών εξακολουθεί να κινείται δυναμικά στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας, που φέρνει μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στα προϊόντα της, βρίσκεται παντού και αυτή την δύσκολη εμπορική χρονιά όπως διαμορφώνεται, καταβάλλοντας προσπάθειες ώστε να επιτύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα, διατηρώντας τις τιμές στην μαύρη κορινθιακή σταφίδα, προκειμένου να κρατήσει σταθερό το εισόδημα του παραγωγού της Αιγιάλειας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr