background img
banner
banner

ΚΥΠΕΛΛΟ: Η Θύελλα είχε λίγα εφόδια πήρε μεγάλη πρόκριση 1-0 τη Νίκη | ΦΩΤΟ

Με άψογη στρατηγική και διαχείριση, η Θύελλα Αιγίου έχοντας μαθηματικό μειονέκτημα από το 42΄ και γκολ από τον Γκοτσόπουλο στο 89΄, πήρε την πρόκριση από την Νίκη Προαστείου.

Με καρδιά …λεόντων οι παίκτες της Θύελλας, κέρδισαν με γκολ στο 89΄ 1-0 τη Νίκη Προαστείου, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση για τον επόμενο γ΄ γύρο του κυπέλλου ΕΠΣΑ, παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 42΄, όταν ο Βίλλιος συγκρούστηκε εκτός περιοχής με τον Καλογεράτο, αποχωρώντας τραυματίας.

Οι απουσίες από την Αιγιώτικη ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου, δεν στάθηκαν εμπόδιο για το μεγάλο επίτευγμα, απέναντι από το σωματείο του Προαστείου που έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο πρωτάθλημα, μαζί και τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει.

Χαρακτηριστικό της απουσίας βάθους στον πάγκο της Θύελλας, στάθηκε το γεγονός της αποβολής του τερματοφύλακα Νίκου Βίλλιου στο 42΄, χωρίς να υπάρχει λόγω της ημέρας εναλλακτική λύση. Ασημακόπουλος και Ντόι απουσίαζαν, ντύθηκε «πορτιέρο» ο Τάσος Σωτηρόπουλος, που τα πήγε θαυμάσια.

Καλύτερες τελικές η Θύελλα Αιγίου

Στατιστικά η Νίκη Προαστείου είχε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, χωρίς να δημιουργήσει όμως αισθητά κινδύνους στην εστία της Θύελλας.

Οι γηπεδούχοι είχαν στο α΄ ημίχρονο τρεις καλές ευκαιρίες. Με τον Σωτηρόπουλο πριν …ντυθεί τερματοφύλακας στο 35΄ και στο 37΄, ενώ ακολούθησε αυτή του Αρβανίτη στο 39΄.

 Δεν φάνηκε η αποβολή του Βίλλιου

Έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα οι γηπεδούχοι, για να καλύψουν το αριθμητικό τους μειονέκτημα. Η Νίκη είχε δυναμική είσοδο στο β΄ ημίχρονο, υποχρεώνοντας τον Σωτηρόπουλο σε διπλή επέμβαση, στην οποία καταχειροκροτήθηκε.

Έκτοτε η μεγάλη φάση πριν το γκολ, ανήκε στην Θύελλα, όταν ο Λιάτος βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Μποσγανά, χωρίς όμως να πλασάρει όπως ήθελε.

 Στο 89΄ ο Γκοτσόπουλος το 1-0

Αυτός ο Τάσος Γκοτσόπουλος με μεγάλα αποθέματα δυνάμεων, πραγματοποιούσε πολλές «κούρσες» βγαίνοντας στην κόντρα. Έδειξε έτοιμος και ακμαίος στο 89΄, όταν πήρε την μεταβίβαση του Φιλιππάτου, πήρε γήπεδο και πλάσαρε πάνω από τον Μποσγανά, τιμωρώντας τον γιατί στα τελευταία λεπτά έπαιζε με σιγουριά …μπακότερμα.

 Τελευταίο παιχνίδι του Λιάτου, γίνεται «μελανόλευκος»

Ο Παύλος Λιάτος, γιος του σπουδαίου ποδοσφαιριστή Μάκη, που ανέδειξε η πόλη μας και ο Παναιγιάλειος, αποχαιρέτισε στο φινάλε του αγώνα τους συμπαίκτες του, που ανταπέδωσαν με το δικό τους τρόπο, πετώντας τον στον αέρα.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Βίλλιος, Φιλιππάτος, Ραμπούσγια (93′ Παράνομος), Παξιμάδης (82′ Μανέτας), Αθανασίου (72′ Θεολόγος), Λιάτος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Λαμπίρης (60′ Κόλα).

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Μποσγανάς, Μουστάκας (63′ Πολύδωρος), Κάτσας, Γεωργίου, Σ. Δημόπουλος, Παπαθωμάς (53′ Δήμας), Γαλάνης, Βρεττάκης, Καλογεράτος (46′ λ.τ. Αυγέρης), Ευαγγέλου (57′ Καταβάτης), Σαμαντάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr