background img
banner
banner

Με στόχο της βελτίωση των σχολικών υποδομών…

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΗ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Διαδικαστικά ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, που έγινε προχθές Δευτέρα 14 Οκτωβρίου. Πραγματοποιήθηκε ωστόσο σε καλό κλίμα και πνεύμα συνεννόησης, με πρόεδρο, αντιπρόεδρο και μέλη να δηλώνουν έτοιμοι να αναλάβουν δράση.

Η συνεδρίαση περιελάμβανε την συγκρότηση του Δ.Σ. με πρόεδρο την Γιώτα Γκρεμου και αντιπρόεδρο την Μαρία Καρρά όπως είχαν οριστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης, έγινε ορισμός οικονομικού διαχειριστή. Ορίστηκε η πρόεδρος και σε περίπτωση έκτακτου κωλύματος θα την αναπληρώνει η αντιπρόεδρος. Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη με αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Όπως μετέφερε στo “protionline.gr” η κ. Γκρέμου, ΄΄είναι δεδηλωμένη η πρόθεσή μας να εργαστούμε στην κατεύθυνση της βελτίωσης των σχολικών υποδομών του δήμου μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και όσο πιο γρήγορα γίνεται΄΄. Να σημειωθεί ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η κ. Γκρέμου ξεκινά επισκέψεις σε όλα τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του δήμου, με σκοπό να έρθει σε επαφή με τους διευθυντές και το διδασκαλικό προσωπικό καταγράφοντας τις ανάγκες και τα προβλήματα, αλλά και με τους γονείς διαμέσου των Συλλόγων Γονέων. ΄΄Επιιθυμούμε να ακούσουμε από… πρώτο χέρι το πώς έχει η κατάσταση ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλάνο για το πώς θα λειτουργήσουμε. Τα σχολεία μας είναι πολλά και απ’ ό,τι γνωρίζουμε, δεν είναι μόνο τα τρέχοντα έξοδα που πρέπει να αντιμετωπίζονται αλλά τυγχάνουν και πολλά έκτακτα΄΄, πρόσθεσε η κ. Γκρέμου.

Πάντως, στις προθέσεις της νέας προέδρου είναι η διερεύνηση ύπαρξης προγραμμάτων μέσω των οποίων ενδεχομένως θα μπορούσε να επιχορηγηθεί η Σχολική Επιτροπή για την βελτίωση των υποδομών των σχολείων. ΄΄Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με μικρά παιδιά και οφείλουμε να λειτουργούμε με γνώμονα πάντα πρωτίστως την ασφάλειά τους και δευτερευόντως την διαμόρφωση και διατήρηση των κατάλληλων συνθηκών στα σχολεία τους για την διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας΄΄, κατέληξε η πρόεδρος.

Ποιοι αποτελούν το Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι το Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας απαρτίζεται από τους Παναγιώτα Γκρέμου-Γούσα, Δημοτική Σύμβουλος, Μαρία Γιδά του Σπυρίδωνα, Δημοτική Σύμβουλος, Γεώργιος Ντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος, Μαρία Καρρά, Δημοτική Σύμβουλος, Δήμητρα Λαμπροπούλου, Προϊσταμένη 3ου Νηπιαγωγείου Αιγίου, Δημήτριος Ελευθεριώτης, Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου Ελίκης, Τριαντάφυλλος Κιντής, Διευθυντής 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, Αικατερίνη Παππά, εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, Παναγιώτα (Τούλα) Σταυροπούλου, δημότισσα, Γεώργιος Μεντζελόπουλος, δημότης, Αλεξάνδρα Κλιματσάκη, δημότισσα, Νικόλαος Ρεκατσούνης, δημότης, Φίλιππος Δεληγεωργόπουλος, δημότης, Χριστίνα Πλατάνου, δημότισσα και Ανδρέας Μαγκλάρας, δημότης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr