background img
banner
banner

Ξαναέβαλαν στο… μάτι βενζινάδικο

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 150 ΕΥΡΩ

Την… πεπατημένη μέθοδο της κλοπής με τη χρήση κλεμμένου αυτοκινήτου, ακολούθησαν άγνωστοι που εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Είναι προφανές ότι απόβλεπαν σε περισσότερα, λαμβάνοντας ένα ρίσκο που όμως δεν τους ζημίωσε, από τη στιγμή τουλάχιστον που δεν έχουν εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές… Παρόλα αυτά από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των αγνώστων δραστών που λειτούργησαν, για ακόμη μία φορά, με περίσσιο θράσος.

Ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες, οι δράστες μετέβησαν, με κλεμμένο αυτοκίνητο, στο πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την χρήση πέτρας έσπασαν την κεντρική θύρα εισόδου και στη συνέχεια αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας εντόπισαν στην Ελίκη Αιγιαλείας το κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο αφού εξερευνηθεί από τους αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών, θα αποδοθεί στον κάτοχό του. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κατά συναυτουργία…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr