background img
banner
banner

Οικονομική στήριξη στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ από τον Αχιλλέα Καμαρών

Αρωγός στην προσπάθεια οικονομικής στήριξης του 18μηνου Παναγιώτη Ραφαήλ από την Εύβοια, που χρήζει επειγόντως επέμβασης στη Βοστώνη, τάχθηκε και ο Αχιλλέας Καμαρών. Στην τελευταία προπόνηση με πρωτοβουλία των αρχηγών: Χάρη Μαρή, Άγγελου Μπαμπίλη και Δημήτρη Μπαρμπούνη , μεταφέρθηκε στη διοίκηση η πρόταση οικονομικής ενίσχυσης στον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ. Η πρόταση βρήκε σύμφωνο το ΔΣ του Αχιλλέα, που σε πρώτο χρόνο αποφάσισε να προσφέρει τα έσοδα του επόμενου εντός έδρας αγώνα, ανακοινώνοντας:

«Στο τέλος της προπόνησης της ομάδας μας, οι αρχηγοί μας ανακοίνωσαν την σκέψη να συγκεντρώσουν χρήματα για τον μικρό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΡΑΦΑΗΛ, αφού είχαν ενημερωθεί για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Άσχετα αν δεν γνωρίζουν το παιδάκι, άσχετα αν δεν ανήκει στην περιοχή μας.

Μετά από μια τέτοια πρωτοβουλία και τα μπράβο στους ποδοσφαιριστές, το ΔΣ του Αχιλλέα δεν θα μπορούσε να παραμείνει αδιάφορο.

Με ομόφωνη απόφαση, οι εισπράξεις από το αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Αχιλλέα το ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 19/10/19 και ώρα 16:00 με τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΖΗΡΙΑΣ, στο οποίο πιστεύουμε ότι θα έχουμε πάρα πολύ κόσμο, θα κατατεθούν όλες οι εισπράξεις στην προσπάθεια να διατηρηθεί στη ζωή ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ.

Παράλληλα όλα τα μέλη του συμβουλίου θα συμβάλουν οικονομικά και όποιο ποσό συγκεντρωθεί θα το ανακοινώσουμε με το καταθετήριο στην σελίδα μας στο facebook. Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουν σε αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία μας και μακάρι να υπάρξει συμπαράσταση απ’ όλες τις ομάδες, την ΕΠΣΑ, τους διαιτητές και τον σύλλογο ερασιτεχνών.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ».

ΤΟ Δ.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΜΑΡΩΝ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr