background img
banner
banner

Ο Εμπορικός Σύλλογος κατηγορεί την προηγούμενη δημοτική αρχή για την Φιλαρμονική!

ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με ανακοίνωσή του που απευθύνεται προς όλα τα μέλη του, εκφράζει την έντονη δυσφορία του για την απαξίωση της Φιλαρμονικής Αιγίου, τονίζοντας πως είναι αποτέλεσμα ενεργειών της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Αιγιαλείας, επί θητείας Παναγόπουλου.

Όπως αναφέρει, ΄΄η απόφαση υπ’ αριθμ. 27 της 04/04/2019 που αφορούσε την ένταξη της Φιλαρμονικής Αιγίου στην προστασία και επίβλεψη από το ΝΠΔΔ Αιγιαλείας, δυστυχώς δεν προχώρησε ποτέ και έμεινε στα χαρτιά. Η περίφημη πρωτοβουλία και απόφαση σωτηρίας της Φιλαρμονικής Αιγίου με τις πομπώδεις δηλώσεις από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παρουσία 500 συμπολιτών μας και αρκετών εκπροσώπων Φορέων και Συλλόγων της Αιγιάλειας που στηρίζουν την Φιλαρμονική Αιγίου, μεταξύ αυτών και ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας, στην σχετική εκδήλωση που είχε διοργανωθεί σε κοσμικό κέντρο στην παραλία της Άκολης, είναι αχαρακτήριστες και πλήττουν το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία της Φιλαρμονικής Αιγίου΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Καλούμε και παρακαλούμε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Αιγιαλείας κ. Ανδριόπουλο, να μεριμνήσουν άμεσα για την απεμπλοκή του θέματος, ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση (27-04/04/2019) στο ακέραιο και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία της Φιλαρμονικής Αιγίου Ευτέρπη΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr