background img
banner
banner

Πανελλήνια συνάντηση ψαράδων στην Άκολη

ΓΕΜΙΣΕ… ΨΑΡΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Η ΠΑΡΑΛΙΑ!

Τα ήσυχα νερά της μαγευτικής παραλίας της Άκολης, σε συνδυασμό με το βάθος αλλά και το πλήθος των ψαριών, εντυπωσίασαν τους δεκάδες συμμετέχοντες στην 3η Πανελλήνια Ψαρευτική Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην περιοχή. Διοργανώτρια η ομάδα «Η γαλανή και τα ωραία της», που έχει αναπτύξει πλούσια δράση πανελληνίως στο κομμάτι της ερασιτεχνικής αλιείας και πάντα με είδη ψαρέματος που δεν επηρεάζουν αρνητικά στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Στα δύο χρόνια ζωής της ομάδας αυτή ήταν η 3η ψαρευτική συνάντηση, η οποία ήταν πολύ καλά οργανωμένη, φέρνοντας κόσμο από όλη την Ελλάδα στην Αιγιάλεια.
Κάπως έτσι, δεκάδες καλάμια στήθηκαν την παραλία, δημιουργώντας ένα εύφημο κλίμα κι έναν ευχάριστο ανταγωνισμό. Η καλοκαιρινή ημέρα ευνόησε τους συμμετέχοντες με αυτούς που επισκέφθηκαν για πρώτη φορά την περιοχή να… υπόσχονται πως θα ξαναέρθουν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης κληρώθηκαν και πολύ ωραία δώρα για τους συμμετέχοντες, τα οποία προσφέρθηκαν από χορηγούς.

Σημειώνεται ότι η ομάδα έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για το ψάρεμα ως χόμπι, με τα μέλη να καταθέτουν τις γνώσεις που έχει ο καθένας για οποιαδήποτε τεχνική ψαρέματος. ΄΄Σκοπός μας είναι να περνάμε ευχάριστα λίγες ώρες από τον χρόνο μας, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο!΄΄, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η ομάδα έχει διοργανώσει τουρνουά αλιείας με φελλό, σεμινάριο ψαρευτικών βολών, αγώνες αλιείας, ψαρευτικές συναντήσεις και… έπεται και συνέχεια. Αν μη τι άλλο, η περιοχή από τέτοιες διοργανώσεις μόνο ωφελημένη βγαίνει…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr