background img
banner
banner

Σε όμορφο κλίμα η παρουσίαση της συλλογής «Τα σονέτα» στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη

ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΤΗ ΠΟΙΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Γιώργου Παπασταθόπουλου, που έχει τίτλο «Τα σονέτα» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Ηδύφωνο». Για τον ποιητή και το ποιητικό του έργο μίλησαν η Μαρία Παναγιωτακοπούλου, συγγραφέας, υπεύθυνη των εκδόσεων Ηδύφωνο και ο Κώστας Κλάγκος, φιλόλογος, σκηνοθέτης.

Ποιήματα από τη συλλογή απήγγειλαν ο ίδιος ο ποιητής, η Μαίρη Ζαχαράκη, ραδιοφωνική παραγωγός και ο Νίκος Ταξιαρχόπουλος, φυσικοθεραπευτής. Παρουσιάστηκε και ένα μελοποιημένο ποίημα του ποιητή από τον συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου που το τραγούδησε με τη δημοσιογράφο Πέπη Σπηλιωτοπούλου.

Η επιμέλεια της παρουσίασης- μουσικής επένδυσης έγινε από την Γωγώ Παπαγράγκου οικονομολόγο – εθελόντρια της βιβλιοθήκης. Η παρουσίαση ψηφιακών εικόνων από την Νόνη Λάφη οικονομολόγο – εθελόντρια της βιβλιοθήκης. Στον ήχο ήταν ο Αλέξης Φιλιππόπουλος φυσικός – εθελοντής της βιβλιοθήκης. Την εκδήλωση οργάνωσαν η Ιόνιος Βιβλιοθήκη και οι εκδόσεις “ΗΔΥΦΩΝΟ”.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr