background img
banner
banner

Σημαντική δράση για την καθαριότητα και για άλλα θέματα

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΒΥΘΟΥ

Αξιόλογες πρωτοβουλίες λαμβάνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου, με σκοπό την ενημέρωση αλλά και την αφύπνιση γονιών και μαθητών.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχει δώσει βαρύτητα στην ευαισθητοποίηση γύρω από την καθαριότητα, με σκοπό η ανακύκλωση να γίνει συνείδηση σε μικρούς και μεγάλους.

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε εκτενής συζήτηση και τέθηκαν στόχοι από πλευράς του Δ.Σ. του Συλλόγου. Επιπλέον, έγινε και ενημέρωση από τον κληθέντα αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραΐσκο τόσο σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση και το πώς μπορεί να εφαρμόζεται στο σχολείο όσο και γενικότερα για την καθαριότητα. Να σημειωθεί ότι παρόντες ήταν και οι διευθυντές των δύο σχολείων Γιάννης Παπαθεοδωρόπουλος και Εύα Κανατσέλη.

Συζήτηση έγινε ακόμη για το πρόβλημα της ενδοσχολικής βίας.

Όπως έκανε γνωστό στο protionline.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Μιχάλης Δημόπουλος, ΄΄πήραμε απόφαση ώστε να δημιουργήσουμε ομάδες για να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Ψυχοσωματικής Υγείας «Καλλίπολις» το οποίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει πολύ τους γονείς – μέλη του Συλλόγου μας΄΄. ΄΄Φροντίζουμε για τα καλύτερα τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά΄΄, πρόσθεσε.

Να σημειωθεί πως σε ό,τι αφορά την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε σχέση με την καθαριότητα, σημεία του σχολείου κοσμούν ήδη ζωγραφιές που επιμελήθηκαν σχετικά οι Θανάσης Παπαγιαννακόπουλος και Νίκος Λυριντζής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr