background img
banner
banner

Στα… βαθιά από την πρώτη συνεδρίαση

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Δ. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας δεν είχε μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά τα μέλη μπήκαν στα «βαθιά» με συζήτηση αρκετών σημαντικών θεμάτων που είναι σε εκκρεμότητα.

Το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου συνήλθε στην αίθουσα συσκέψεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» στην πρώτη του τακτική συνεδρίαση το νέο Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υπό την προεδρία του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου που καλωσορίζοντας τα μέλη αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της νέας διοίκησης για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής και την φιλοσοφία όσον αφορά τη διαχείριση θεμάτων στον ευαίσθητο τομέα της Παιδείας.

Στη συνεδρίαση μετείχαν εκτός του προέδρου Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου οι: Γιδά Μαρία (αντιπρόεδρος), Καλαμίδας Δημήτρης, Παπαλεξίου Αναστασία, Σταυροπούλου Παναγιώτα, Κουτρουμπέλης Ευάγγελος, Μπελτράν Πέτρος (δ/ντής σχολείου -εκπρόσωπος εκπαιδευτικής κοινότητας), Καϊάφας Κωνσταντίνος (εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων) και Μέλη Αναστασία (εκπρόσωπος της μαθητικής κοινότητας της Αιγιάλειας).

Και οικονομικά θέματα επί τάπητος

Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ξεχώρισε η συζήτηση για την εσωτερική λειτουργία της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε παρόντος του λογιστή Σοφοκλή Μαράντη, ενώ ενημέρωση για νομικές υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα παρείχε ο νομικός Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Μεταξύ αυτών εκτενής συζήτηση έγινε για το θέμα του ελλείμματος στη χρήση του 2014.
Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονταν αρκετά διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα που αφορούσαν αιτήματα σχολείων τα οποία στο σύνολό τους εγκρίθηκαν ομόφωνα, ενώ αρκετή συζήτηση έγινε με αφορμή τον ορισμό εκπροσώπων της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας στις Επιτροπές Ελέγχου Λειτουργίας των σχολικών κυλικείων αρμοδιότητάς της, για την γενικότερη λειτουργία των σχολικών κυλικείων.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr