background img
banner
banner

Στον γ΄ γύρο κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Παναιγιάλειος | ΦΩΤΟ

…ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΙΚΗΣΕ 4-1 ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ

Με λίγους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιούνται στο βασικό σχήμα του πρωταθλήματος, ξεκίνησε την 11άδα του ο Παναιγιάλειος, απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια.

Σ’ αυτούς τους …λίγους  βασίστηκε η τεχνική για να κάνουν τη διαφορά και να φέρουν την εύκολη πρόκριση στο Αίγιο, όμως το α΄ ημίχρονο δεν στάθηκε αρκετό για να ξεχωρίσει ο Παναιγιάλειος στο σκορ, απέναντι στην φιλότιμη ομάδα του Φοίνικα / Ζήρια. Οι βασικοί παίκτες του Παναιγιάλειου …βούλιαξαν στην μετριότητα του αγώνα, για να διαμορφωθεί το γρήγορο «μελανόλευκο» γκολ του Σταθακόπουλου, σε 1-1 από τον Μπάσα.

Το όμορφο διαγώνιο σουτ του Μπελεζάκη στο 45΄, κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Τσάκωνα, σε μια καλή ευκαιρία να πάει ο Παναιγιάλειος στα αποδυτήρια προηγούμενος.

Το βαρύ …πυροβολικό στο β’ ημίχρονο

Δεν ήταν για πολλά ρίσκα το παιχνίδι, αφού πέρα από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στον Παναιγιάλειο, σκοπεύουν επίσης σε μια καλή πορεία στο θεσμό του κυπέλλου. Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, πέρασε στο παιχνίδι ο Βασίλης Χριστόπουλος, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια: Γκάτσης, Πλατυκώστας και Μπούνας.

Οι αλλαγές σε πρόσωπα, με την παράλληλη σταδιακή κόπωση των τυπικά γηπεδούχων, έφεραν την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στο σκορ.

Η σειρά των τερμάτων

Ένα πολύ γρήγορο γκολ του Παναιγιάλειου στο 6΄ από τον νεαρό Σταθακόπουλο, άφησε υποσχέσεις για κάποια σχετικά εύκολη πρόκριση στον Αιγιώτικο Σύλλογο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, δεν έπεισε τους φιλάθλους, αλλά ούτε και τους ίδιους τους παίκτες. Ήθελαν να κάνουν τη διαφορά σαν όνομα, αλλά και σαν κατηγορία, δεν τους άφησε να χαρούν ο Μπάσα, ισοφαρίζοντας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής 1-1 στο 35΄.

Ο Βασίλης Χριστόπουλος με την είσοδό του στο β΄ μέρος του αγώνα, έδωσε στο 47΄ πάσα στον Σκούτα, ο οποίος βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Τσάκωνα.

Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε 2-1 στο 58΄, σε μια φάση που ξεκίνησε από κόρνερ του Χριστόπουλου και κατέληξε στον προωθημένο και υψηλόσωμο Παπασπηλιόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Τη σκυτάλη για το σκοράρισμα, πήρε πάνω του ο χαρισματικός γκολτζής Βαγγέλης Γκάτσης.

Τα δυο γκολ που ακολούθησαν ήταν δικά του, ενώ είχε και άλλες καλές στιγμές, ανησυχώντας τον Ανδρέα Τσάκωνα. Στο 79΄ ο Γκάτσης από πάσα του Χριστόπουλου διαμόρφωσε το 3-1 και στο 82΄ το τελικό 4-1 από ασίστ του Καφεντζή.

Πήραν το «βάπτισμα» Μήτση και Πλατυκώστας

Την παρθενική τους συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι, είχαν χθες ο Βαγγέλης Μήτση, ο οποίος ξεκίνησε από την αρχή του αγώνα και παρέμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς επίσης ο Δημήτρης Πλατυκώστας που πέρασε αλλαγή και σαν «φρέσκος» διήνυσε αρκετά χιλιόμετρα, κόβοντας και …ράβοντας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ: Τσάκωνας, Μούκας, Ντολάνι, Νγκέλα, Τριανταφύλλου, Ασημακόπουλος, Παρτάλης (80’ Μιχαλόπουλος), Ψυχογιάννης, Μάλλιος (46’ Διγγελόπουλος), Μπάσα (46’ Λαλιώτης), Τέρπος (73’ Φιλιππάτος)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογεώργος, Μπελεζάκης, Καφεντζής, Μήτση, Παπασπηλιόπουλος, Αποστολής (46’ Χριστόπουλος), Οικονόμου, Κουραχάνης (70’ Μπούνας), Μπίτρας (57’ Γκάτσης), Σταθακόπουλος, Σκούτας (61’ Πλατυκώστας)

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr