background img
banner
banner

Στο Δ. Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος με Αιγείρα / Ακράτα την Κυριακή (16:00)

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ Π. ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα συνεχίσει ο Παναιγιάλειος και γι’ αυτή την αγωνιστική, μετά το 4-0 σε βάρος του Δαβουρλή. Αντίπαλος την Κυριακή η Αιγείρα / Ακράτα, που με τη σειρά της προέρχεται από το νικηφόρο 1-0 σε βάρος της ΑΕ Καλαβρύτων.

Μια τοπική αναμέτρηση με τον γηπεδούχο Παναιγιάλειο να είναι για το φαβορί για τη νίκη, πράγμα που θα πρέπει να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος που διατηρεί μέχρι τώρα και την καλύτερη επίθεση στον 2ο όμιλο με 17 γκολ, θέλει να κρατήσει την πρωτιά σε όλα τα επίπεδα.
Η Αιγείρα / Ακράτα έχει δώσει δυο παιχνίδια εκτός έδρας, μετρώντας μια ήττα και μια ισοπαλία, γνωρίζει ότι στο Αίγιο θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει κάτι, θα προσπαθήσει τουλάχιστον να πάρει καλή ‘’βαθμολογία’’ στην εμφάνισή της κι αν έρθει κάτι παραπάνω, καλοδεχούμενο.

Με τον Ηρακλή Π. η ΑΕ Καλαβρύτων

Στην έδρα τους θα αγωνιστούν και τα Καλάβρυτα, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ηρακλή Πατρών, δεν θα επαναληφθεί η ατυχία της τελευταίας στιγμής, να ισοφαριστούν στο 95΄, όπως συνέβη στα δυο προηγούμενα παιχνίδια που έδωσαν στο γήπεδο των Καλαβρύτων.
Με καλή ψυχολογία θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, έχοντας καταγράψει πρόσφατα στο ενεργητικό τους, την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (4-1 την Αρόη).

Στον Άγιο Βασίλειο η Θύελλα Αιγίου

Χωρίς τον τιμωρημένο και φυσικό αρχηγό της Νίκο Διαμαντόπουλο, η Θύελλα Αιγίου θα παραταχθεί στο γήπεδο Αγίου Βασιλείου, έχοντας ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή απέναντι στον γηπεδούχο Κεραυνό.

Δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα για την Αιγιώτικη ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια της, γνώρισε την πρόσφατη ήττα (0-2) από τον Αετό Π., το πρόγραμμα την κρατά και γι’ αυτή την 6η αγωνιστική μακριά από το Αίγιο, που σημαίνει ότι θα πρέπει να εντείνει πολύ τις προσπάθειές της για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Πετρωτό το ντέρμπι Πάτραι – Αετός

Το ξεχωριστό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, είναι αυτό ανάμεσα στο Πάτραι και τον Αετό Π., που γίνεται στο γήπεδο Πετρωτού. Έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για την γηπεδούχο ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι, που θέλει να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας και να κατευθυνθεί προς την πρώτη προνομιούχο 4άδα.

Ο φιλοξενούμενος Αετός Πατρών, εκτός από το αήττητο, διατηρεί ακόμα ανέπαφη την εστία του. Αυτά τα πλεονεκτήματα στοχεύει να διατηρήσει και σ΄αυτό το παιχνίδι
-Για τον Δαβουρλή ακόμα δεν έχει έρθει η χαρά της νίκης. Έχει τελειώσει τρία παιχνίδια στην έδρα του, παίρνοντας στα δυο απ’ αυτά τον βαθμό της ισοπαλίας, θα είναι δύσκολο και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αρη Π., να γευτεί το πρώτο του «τρίποντο».

-Κι ακόμα πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για την ουραγό Αρόη, που θα βρει απέναντί της την επικίνδυνη Νίκη Προαστείου, σε ένα παιχνίδι που προγραμματίστηκε για την Δευτέρα 21/10.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Σάββατο 19/10 -16:00
Κεραυνός – Θύελλα: Σαφαρίκας
Πάτραι – Αετός Π: Καλύβας
Δαβουρλής – Άρης: Πράνταλος
Καλάβρυτα – Ηρακλής: Αθανασόπουλος
Κυριακή 20/10 -16:00
ΠΓΣ – Αιγείρα / Ακράτα: Πετρόπουλος
Δευτέρα 21/10 -16:00
Αρόη – Νίκη Πρ: Σαμαρτζής


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr