background img
banner
banner

Συνεργασία Αστυνομίας και Ομοσπονδίας ΑμεΑ και Παραπληγικών

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί σύσκεψη από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Νικόλαο Σπανουδάκη, τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Παραρτήματος Αχαΐας Νικόλαο Χουλιάρα και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων Ανδρέα Λίβανο.

Κατά την σύσκεψη συνόδευε τους δύο Προέδρους, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ Αντώνιος Χαροκόπος, ενώ επιπλέον παρέστησαν ο βοηθός του Γενικού, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Σωτηρόπουλος, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Πατρών Αστυνόμος Ά Σπυρίδων Νιάρος και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Αστυνόμος Β΄ Ιγνάτιος Τριανταφύλλου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν μεταξύ άλλων: Προσβασιμότητα των ΑμεΑ, στα αστικά κέντρα, η καθημερινότητα των ΑμεΑ και οι μετακινήσεις τους, παρεμβάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας για την βελτίωση της ποιότητας της κυκλοφορίας των ΑμεΑ.

Παράλληλα, αποφασίσθηκε να συστηθεί επιτροπή με σκοπό την διοργάνωση, στο άμεσο διάστημα δράσεων, που θα έχουν ως αντικείμενο την ευαισθητοποίηση πολιτών και Υπηρεσιών για τα Άτομα με Αναπηρία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr