background img
banner
banner

2ο Regularity Rally Monte Βοστίτσα | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ 33 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου μετά και από την επιτυχία του 2018, διοργάνωσε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019. για δεύτερη χρονιά, αγώνα κλασσικών αυτοκινήτων, το 2ο Regularity Rally Monte Βοστίτσα. Ξεκίνησαν συνολικά 33 αυτοκίνητα, από τα 38 που είχαν δηλωθεί – τα οποία κινήθηκαν στο ορεινό οδικό δίκτυο Αιγιαλείας – Ακράτας – Καλαβρύτων. Ο καιρός φέτος ήταν καλοκαιρινός σε αντίθεση με τον περυσινό αγώνα που ήταν βροχερός και διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ήταν ένα Ράλλυ χρονικής ακρίβειας και όχι ταχύτητας. Από τις 8 το πρωί ξεκίνησε ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος (Υψηλά Αλώνια) και στις 10:30 έγινε η Εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου από την πλατεία. Το μεσημέρι έγινε στάση για μία ώρα στα Καλάβρυτα και το απόγευμα είχαμε τον τερματισμό του πρώτου αυτοκινήτου για να ακολουθήσει η απονομή στα Υψηλά Αλώνια.
Στις συμμετοχές του αγώνα ξεχώρισε και φέτος αυτή τού πρώην δημάρχου Αιγιάλειας, Θανάση Παναγόπουλου (έτρεξε και πέρυσι) με το προσωπικό του αυτοκίνητο αντίκα, ο οποίος σήμανε και την έναρξη του αγώνα που ξεκίνησε από την πλατεία των Υψηλών Αλωνιών.

Χορηγοί του αγώνα ήταν το ΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ, τα “Ελαστικά Παπαγιαννόπουλου”, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων “Παπαδόπουλου” και το “Vostizza Psitocafe” στο χώρο του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι απονομές. Xoρηγοί επικοινωνίας ήταν και η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” με το protionline.gr .


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr